Η GR.A.F.T.S. Hellas μέλος της EHFA (European Health & Fitness Association)

EHFA Member Logo

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η GR.A.F.T.S. Hellas αποτελεί το νέο μέλος της EHFA (European Health & Fitness Association) σε επίπεδο Training Provider.

Η GR.A.F.T.S. Hellas είναι ο πρώτος και μοναδικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός Fitness της Ελλάδας που έγινε μέλος και Training Provider της EHFA.  

Η επίσημη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε και κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη του Οργανισμού στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το τελευταίο Newsletter Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου.

Η EHFA είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις Βρυξέλες. Ιδρύθηκε το 2001 και έχει ως κύριο σκοπό την καταπολέμηση της υποκινητικότητας και της παχυσαρκίας που αντιμετωπίζει η Ευρώπη μέσα από την δημιουργία ολοκληρωμένων συστημάτων ποιότητας άσκησης και καθοδήγησης των συντελεστών της Ευρωπαϊκής αγοράς του Fitness (Μέλη γυμναστηρίων - Γυμναστήρια - Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς Fitness - Εμπορικές εταιρείες - Εθνικές Ομοσπονδίες κλπ)

Η EHFA στοχεύει στο να αντιπροσωπεύσει μια αγορά Fitness με 1.000 αθλητικές εγκαταστάσεις (δημόσιες και ιδιωτικές ), 18 Εθνικές Ομοσπονδίες από 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με περισσότερα από 22 δις ευρώ ετήσιων εσόδων σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο, που παρέχει εργασία σε 370.000 ανθρώπους και συγκεντρώνει περισσότερα από 40 εκατομμύρια μέλη σε δημόσια και ιδιωτικά γυμναστήρια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.ehfa.eu

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους πραγματικά συνέβαλαν στην προσπάθεια ένταξης της GR.A.F.T.S. στις δυνάμεις της EHFA, καθώς και στη χάραξη της Ευρωπαϊκής της Προοπτικής και Πορείας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να αποδώσουμε στον Τομεάρχη του Personal Training & Vibration - Υπεύθυνο Τμήματος Θεσσαλίας κ. Μπατρακούλη Αλέξη για την πολύτιμη βοήθεια του και το συντονισμό των ενεργειών.   

Το συγκεκριμένο βήμα αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην εγκυρότητα και αξιοπιστία της GR.A.F.T.S. για τα Ελληνικά δρώμενα καθώς πλέον έχει παρουσία και στην Ευρώπη.

Δυναμικά πρώτοι πλέον και στην Ευρώπη!