Διεθνείς Συνεργασίες

Η SVEIKATINGUMO AKADEMIJA (LT) είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς παρόχους στο τομέα του Fitness στη Λιθουανία (LT) και διαπιστευμένος (accredited) από την European Health & Fitness Association (EHFA).

Η SVEIKATINGUMO AKADEMIJA παρέχει τα παρακάτω Europe Active Accreditations:

  • Aqua Fitness Instructor (EQF L3)
  • Fitness Instructor (EQF L3)
  • Group Fitness Instructor (EQF L3)
  • Personal Trainer (EQF L4)

Περισσότερες πληροφορίες για την SVEIKATINGUMO AKADEMIJA (LT) μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.sveikatingumoakademija.lt

Η Careers in Fitness  είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς παρόχους στο τομέα του Fitness στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK) και διαπιστευμένος (accredited) από την European Health & Fitness Association (EHFA).

Ιδρύθηκε το 2003, και παρόλο που εξακολουθεί να είναι μια σχετικά νέα εταιρεία, αποτελεί πρότυπο για την ποιότητα των εκπαιδευτών και Instructors που παρέχει στην αγορά εργασίας.

Τα προγράμματα που παρέχει είναι διαπιστευμένα από 2 φορείς πιστοποίησης, OCR (Oxford, Cambridge και Royal Society of Arts) και CYQ (Central YMCA Qualifications) καθώς και ενταγμένα στα REPS.

Οι ειδικότητες τις οποίες εξειδικεύει είναι:

  • Level 2 - Gym Instructor / ETM
  • Level 3 - Personal Trainer
  • Yoga
  • Pilates
  • Assessor, Internal Verifier, PTLLS

Διαφυλάσσει την ποιοτική της υπεροχή εστιάζοντας στις ποιοτικές και όχι ποσοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και επενδύει στην υψηλή κατάρτιση των καθηγητών της με βάση την εμπειρία αλλά και τα τυπικά προσόντα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Careers in Fitness μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: www.careersinfitnessltd.co.uk

Η INTERNATIONAL WELNESS INSTITUTE (www.iwi.hu) είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός πάροχος Fitness στην Ουγγαρία και στην Κεντρική Ευρώπη και διαπιστευμένος (accredited) από την European Health & Fitness Association (EHFA). Ιδρύθηκε το 2000, από τον Δρ.Laszlo Zopcsak (PhD).

Σήμερα η IWI παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα στα αντικείμενα του Personal Training, Exercise to Music, Pilates, Yoga, Functional Training, Fitness & Spa Management.

Η αποστολή της είναι να παρέχει στην αγορά του Fitness επαγγελματίες άσκησης και υγείας υψηλής ποιότητας που να μπορούν μέσα από τη δραστηριότητα τους να συνεισφέρουν στην προαγωγή της υγείας και του  Fitness σε ολόκληρη τη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Dr. Laszlo Zopcsak είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της IWI, Πρόεδρος της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Fitness – Hungarian Health & Fitness Association (MFESZ) αλλά και μέλος του Standards Council της European Health & Fitness Association (EHFA).

Για περισσότερες πληροφορίες για την IWI μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ: www.iwi.hu

Dr. Laszlo Zopcsak - Πρόεδρος της IWI