Πιστοποίηση

Η πιστοποίηση της παρακολούθησης των τριών βασικών επιπέδων εκπαίδευσης (level 1-2-3) όλων των Ειδικοτήτων - Κατευθύνσεων (Personal Training - Exercise to Music - Pilates - Yoga), γίνεται μετά από εξετάσεις στα ανάλογα μαθήματα, με την απονομή τίτλου Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης.

Σε άλλη περίπτωση παρέχεται για όλες τις Εκπαιδευτικές Ενότητες (Ειδικότητες - Ανεξάρτητους Κύκλους - Ειδικές Ενότητες) αντίστοιχο Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Τα GRAFTS Certificates είναι τα μοναδικά πιστοποιητικά Fitness, που έχουν δώσει δυνατότητα επαγγελματικής απασχόλησης στην πλειοψηφία των αποφοίτων της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.

 

Η GRAFTS είναι ο Πρώτος και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Εκπαιδευτικός Πάροχος Fitness στην Ελλάδα με

ΠΛΗΡΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

που είναι:


Accredited Training Provider by EHFA

(European Health & Fitness Association - Europe Active)

και απονέμει στις παρακάτω Ειδικότητες–Κατευθύνσεις τα Πιστοποιητικά της

 European Health &  Fitness Association (EHFA – www.ehfa.eu)  που τυγχάνουν

Διεθνούς Αναγνώρισης σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF):

GROUP FITNESS INSTRUCTOR - EQF level 3

FITNESS INSTRUCTOR - EQF level 3

PILATES TEACHER - EQF level 4

PERSONAL TRAINING - EQF level 4

 

 EREPS GF logo EREPS FI logo EREPS PT logo EREPS PT logoΜέσω της διαδικασίας Διαπίστευσης - Accreditation που έχει πετύχει απο την EHFA - Europe Active παρέχει για πρώτη φορά σε όλους τους Αποφοίοτυς της σε Ελλάδα και Κύπρο τρία (3) μοναδικά προνόμια:

- Να κατέχουν Πιστοποιητικό με Διεθνή Αναγνώριση στο Fitness
(EHFA STANDARDS)

- Να εγγραφούν στο Ευρωπαικό Μητρώο των Επαγγελματιών Fitness  (EREPS)

- Να διαθέτουν τη μέγιστη Επαγγελματική Επάρκεια για την Αγορά Εργασίας

 

EHFA Standards         EHFA Approved

 

Στην ειδικότητα της YOGA που αποτελεί και την 4η ειδικότητα κατεύθυνση και με βάσει το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί η διαδικασία διαπίστευσης (Standards) από την EHFA, η GRAFTS συνεργάζεται με την Άννα Ζώρζου και το YOGA WORKS (USA) έτσι ώστε να παρέχει και στην ειδικότητα αυτή τα πλέον διασφαλισμένα ποιοτικά και αξιόπιστα εκπαιδευτικά προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποίηση από το YOGA ALLIANCE (USA).


Στα πλαίσια δε των Διεθνών Συνεργασιών της GRAFTS HELLAS, τα Πιστοποιητικά Εξειδίκευσης της τυγχάνουν αναγνώρισης από την Παγκόσμια αγορά του Fitness.

 

pistopoiitikografts2011