Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι,

η αυλαία του 4th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2016,  που πραγματοποιήθηκε στις 22 – 23 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO Π. Φαλήρου στα πλαίσια του 14ου Πανελληνίου Επαγγελματικού Συνεδρίου «Fitness Meeting», στην Αθήνα έπεσε την Κυριακή το απόγευμα στις 18.00 καθώς άλλο ένα εκπαιδευτικό γεγονός που αποτελεί σταθμό για την επικαιροποίηση και συνεχιζόμενη ενημέρωση των επαγγελματιών άσκησης στην Ελλάδα προς την κατεύθυνση της αριστείας και καινοτομίας στην εθνική αγορά του Fitness βάσει διεθνών προτύπων, ολοκληρώθηκε.


Η γενικότερη παρουσία της GRAFTS HELLAS σε όλες τις εκδηλώσεις:

- Athletic & Fitness Expo 2016 (Περίπτερο Ενημέρωσης)
- International Fitness Festival 2016
- 4th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2016

αντικειμενικά χαρακτηρίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, συμμετέχοντες και συντελεστές της αγοράς του Fitness, ως η Δυναμικότερη σε όλα τα επίπεδα αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Αισθανόμαστε την ανάγκη μέσα από αυτό το Δελτίο Τύπου να ευχαριστήσουμε θερμά όλους ΕΣΑΣ ( Συνέδρους - Χορηγούς - Χορηγούς Επικοινωνίας και Υποστηρικτές ) που συμμετείχατε στη διοργάνωση και τη στηρίξατε με την παρουσία σας.

Το 4th GFS 2016 λειτούργησε με το μοντέλο των Εξειδικευμένων Επιμορφωτικών Εργαστηρίων - Workshops (Dance & Step Aerobics - Yoga - Rehabilitation – Personal Training - Pilates) και των Εξειδικευμένων Επιμορφωτικών Τάξεων - Master Classes.

Προσκεκλημένοι των διοργανωτών ήταν διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές Per Markunssen (Σουηδία)Vanessa Morton (Κύπρος) - τους οποίους πλαισίωσαν οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι εισηγητές.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 15 παρουσιάσεις θεμάτων, από 24 εισηγητές, σε 31 εκπαιδευτικές ώρες.


Παράλληλα με το SUMMIT διεκπεραιώθηκαν Πρόσθετες Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες:

-ACE Continuing Education "Sports Conditioning"

-International Fitness Festival με ιδιαίτερη θεματολογία (Mega Danz,  Fitness Choreography, Cardio Functional Training – Yoga - Fitness Shows) και ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό (επαγγελματίες του Fitness και μη, μέλη γυμναστηρίων, κλπ).


Το SUMMIT απευθυνόταν σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness και του Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – Exercise to Music).


Στόχοι της διοργάνωσης αποτέλεσαν
:

• ο εμπλουτισμός και η ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών της συγκεκριμένης αγοράς μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς εξελίξεις στους τομείς της μαζικής άθλησης,
• η παρουσίαση νέων προϊόντων του Wellness & Fitness σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς,
• η σύζευξη των σχέσεων των συνέδρων μεταξύ τους αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση,

με απώτερο σκοπό την προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης.

Δείτε μερικές φωτογραφικές στιγμές...

  • Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ


Ραντεβού πλέον στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
στο

26th INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS

στις 31/3 & 01-02/4 2017
 

Ελπίζουμε να σας δούμε και πάλι όλους.....


Με εκτίμηση,
GRAFTS HELLAS