Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη χαρά,

είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την διοργάνωση για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά, του 5th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2017, που θα διεξαχθεί στις 21– 22 Οκτωβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO Π.Φαλήρου στην Αθήνα.

Η GRAFTS είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα που πραγματοποιεί 2 μεγάλες ετήσιες συναντήσεις – συνέδρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξασφαλίζοντας έτσι τη δυνατότητα πρώτιστα στην ενημέρωση αλλά και περαιτέρω στην επιμόρφωση και κατάρτιση όλων των επαγγελματιών άσκησης.

Η Θεματολογία “αγγίζει” όλους τους κύριους τομείς (Personal Training – Group Fitness – Pilates – Yoga) απασχόλησης ενός Επαγγελματία της Άσκησης αποτυπώνοντας όλες τις σύγχρονες τελευταίες τάσεις του Fitness.

Το SUMMIT θα λειτουργήσει φέτος σε τρεις βασικούς άξονες:

  • Personal Training Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο)
  • Convention Workshops (Εξειδικευμένα Επιμορφωτικά Εργαστήρια)
  • Group Fitness & Yoga Festivals (Ειδικά Γεγονότα ανοικτά προς το ευρύ κοινό και τους επαγγελματίες)

Aπευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness & Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – Exercise to Music).   

Προσκεκλημένοι των διοργανωτών διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές, Marco Petrin MSc (Ιταλία), Patrick Bejjani MSc (Λίβανος), τους οποίους θα πλαισιώνουν οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι εισηγητές από ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 1 Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο – Personal Training Conference, 4 Επιμορφωτικά Εργαστήρια – Workshops, 2 Festivals (Group Fitness – Yoga), 14 παρουσιάσεις θεμάτων, από 20 εισηγητές, σε 23 εκπαιδευτικές ώρες.

Στόχοι του SUMMIT:

  • ο εμπλουτισμός και η ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών της άσκησης μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς εξελίξεις στους τομείς της μαζικής άθλησης στην έναρξη της επαγγελματικής τους περιόδου,
  • η σύζευξη των σχέσεων των συνέδρων μεταξύ τους αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση, με απώτερο σκοπό τη προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης.

θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε μια από τις πιο δυνατές στιγμές του Ελληνικού Fitness.

GRAFTS HELLAS

Πατήστε ΕΔΩ

Ηλεκτρονική εγγραφή Συνεδρίου

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο 5th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2017

Δείτε ακόμη...