Χορηγοί - Υποστηρικτές

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Χορηγούς - Υποστηρικτές που με την παρουσία τους στηρίζουν την προσπάθεια μας στο 4th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2016.

Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές, καινοτόμες και  υψηλής ποιότητας  για τη βιομηχανία του Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδρύθηκε το 2004 από τους Gabriela και Nathaniel Leivas,  Fitness Professionals με πάνω από 20 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας σε διεθνές επίπεδο και πάνω από 60 χώρες επαγγελματικής δραστηριοποίησης.

Σήμερα έχει υιοθετηθεί από 43  χώρες και  8000 γυμναστήρια εξαιτίας του πρωτοποριακού συστήματος Intelligence Music Format που εφαρμόζει, ενώ κάθε 5’ σε κάποιο σημείο ανά τον κόσμο μια τάξη της RADICAL FITNESS ξεκινά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.radicalfitness.net

Το YogaWorks προσφέρει μία συνεκτική προσέγγιση στην εκπαίδευση δασκάλων που συγκεντρώνει την επιδεξιότητα πολλών διαφορετικών ειδικών και συνδυάζει ό,τ ικαλύτερο από την παράδοση της Γιόγκα σε Ανατολή και Δύση. Το διδακτικό μας προσωπικό απαρτίζεται από υψηλά εκπαιδευμένους, έμπειρους και εμπνευσμένους επαγγελματίες με μία βαθιά κατανόηση της μεταμορφωτικής δύναμης της Γιόγκα.

Θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας διδασκαλίας μας είναι η κατανόηση των εννοιών της Γιόγκα μέσω του σώματος και της δυναμικής και ενσυνείδητης πρακτικής στις άσανες. Η μέθοδος του YogaWorks αποτελεί μία μίξη των τριών γραμμών διδασκαλίας που προέκυψαν από τον Krishnamacharya –αυτής της Ashtanga, της Iyengar και των διδασκαλιών του Desikachar – από κοινού με μία μοναδική προσέγγιση δόμησης των μαθημάτων της Γιόγκα, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες ενός μέσου μαθητή της Γιόγκα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.yogaworks.com

Το 123fitness είναι μια ολοκληρωμένη web και mobile πλατφόρμα που σου προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι. Πλέον μπορείς να κλείνεις online fitness υπηρεσίες με γυμναστές και γυμναστήρια, χωρίς καν να χρειαστεί να τηλεφωνήσεις. Μέσα σε τρία μόλις βήματα, απ’ την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου, κλείνεις personal προπόνηση ή δηλώνεις συμμετοχή σε event-ομαδικά γυμναστών.

Γυμναστές, καθηγητές φυσικής αγωγής και επαγγελματίες αθλητές, μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ τους και άμεσα να δεχτούν ηλεκτρονικά αιτήματα για μαθήματα γυμναστικής και προπονήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.123fitness.gr

H εταιρεία “Peak Fitness Μ.ΕΠΕ” (www.peakfitness.gr) δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες της υγείας, της φυσικής άσκησης και της ευεξίας. Το συνώνυμο γυμναστήριο Peak Fitness Hall αποτελεί πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τμ σε τρία επίπεδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2006 και συνεχίζει να διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία, έχοντας γυμνάσει περισσότερα από 10.000 μέλη. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.peakfitness.gr

To Melekos Health Club κάνει σε όλους το καλύτερο δώρο. Χωρίς εκπτώσεις στις επιθυμίες. Ζήστε τη μοναδική εμπειρία της σωστής άσκησης στο πιο πολυτελές, σύγχρονο και μοναδικό γυμναστήριο. Ζήστε την εμπειρία με τους καλύτερους ,εντελώς δωρεάν και χωρίς δέσμευση στο Melekos Health Club. Η σωστή άσκηση του σώματος είναι σημαντική για την κατάκτηση και της πνευματικής ευεξίας. Από το 1994 το Melekos Health Club αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεστε τη γυμναστική, καινοτομομεί, βελτιώνει τεχνικές και όργανα, τελειοποιεί την εμπειρία της γυμναστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.melekos.gr