Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι,

η αυλαία του 26th INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου & 01 - 02 Απριλίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη έπεσε την Κυριακή 02 Απριλίου το απόγευμα στις 18.00.

Αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών άσκησης για την επικαιροποίηση και συνεχιζόμενη ενημέρωση, και χαρακτηρίστηκε ως το κορυφαίο και πιο ολοκληρωμένο πολυθεματικό συνέδριο σε εθνικό επίπεδο από τους 1200 και πλέον Συνέδρους και Επισκέπτες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη μέσα από αυτό το Δελτίο Τύπου να ευχαριστήσουμε θερμά όλους ΕΣΑΣ (Συνέδρους - Χορηγούς - Χορηγούς Επικοινωνίας και Υποστηρικτές ) που συμμετείχατε στη διοργάνωση και τη στηρίξατε με την παρουσία σας.


Το συνέδριο λειτούργησε σε πέντε βασικούς άξονες:

  • Group Fitness Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο)
  • Personal Training Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο)
  • Body Spirit Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο)
  • Convention Workshops (Εξειδικευμένα Επιμορφωτικά Εργαστήρια)
  • Παράπλευρα αθλητικά γεγονότα (Fitness Expo  - Rookie Competition “ΘΕΛΞΗ ΝΤΕΜΟΥ) – Διαγωνισμός Fitness “Cross Your Limits” by ΗΕLEXPO & GRAFTS)


Προσκεκλημένοι των διοργανωτών ήταν διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές, Wall Anthony (Η.Π.Α – US), Πάντας Παναγιώτης (Ισπανία/Ελλάδα – SP/GR), Nina Basa (Σλοβενία – SL), Garth Hewitt (Η.Π.Α – US), Pawel Oracz (Πολωνία – PL), Χατζημιχαήλ Γιώργος (Ελλάδα/Ιταλία – GR/IT) τους οποίους πλαισίωσαν οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι εισηγητές από ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο.


Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 41 παρουσιάσεις θεμάτων, από 45 εισηγητές, σε 64 εκπαιδευτικές ώρες.

26th INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS 2017 by GRAFTS Hellas / Promo Video

Το συνέδριο απευθυνόταν σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness, του Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – ExercisetoMusic), στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα – Βουλγαρία – Ρουμανία – Σερβία – Κροατία – Σλοβενία – κλπ).


Στόχοι του συνεδρίου ήταν:

  • ο εμπλουτισμός και η ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών της συγκεκριμένης αγοράς μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς εξελίξεις στους τομείς της μαζικής άθλησης,
  • η παρουσίαση νέων προϊόντων του Wellness – Fitness & Dance σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς,
  • η σύζευξη των σχέσεων των συνέδρων μεταξύ τους αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση,


με απώτερο σκοπό την προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης.

 

Pαντεβού πλέον στην Αθήνα στο 5th  GRAFTS FITNESS SUMMIT 2017 στις 20-21-22 Οκτωβρίου 2017.

Να είστε ΟΛΟΙ και πάλι εκεί....


Με εκτίμηση,

GRAFTS HELLAS

Εγγραφή

Ηλεκτρονική Εγγραφή Συνεδρίου

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο 26th International Health & Fitness Congress και ζήσε την εμπειρία της μεγαλύτερης ετήσιας εκδήλωσης των επαγγελματιών Fitness της GRAFTS!!

Δείτε ακόμη...

Εισηγητές

Προσκεκλημένοι Εισηγητές 26th International Health & Fitness Congress

Κάτοχος Πτυχίου (BSc) στην Αθλητική Φυσιολογία και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στη Φυσιολογία της Άσκησης. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Διευθυντής Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης (ACE) και έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της άσκησης, υγείας και ευεξίας σε 3 ηπείρους. Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Προγραμμάτων της Les Mills στη Νέα Ζηλανδία και ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Κατάρτισης του εκπαιδευτικού προσωπικού της. Ζει στο Σαν Ντιέγκο της Νότιας Καλιφόρνιας όπου εργάζεται στα κεντρικά γραφεία του ACE ως Διευθυντής Στρατηγικών Συνεργασιών και εκπροσωπεί τον οργανισμό σε πολλά διεθνή συνέδρια σε Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. 

Ένας ολοκληρωμένος fitness instructor, διακεκριμένος εισηγητής, εκπαιδευτικός και personal trainer που ζεί στη Πολωνία. Έχει παρουσιάσει εισηγήσεις σε περισσότερες από 30 χώρες. MA στη φυσική αγωγή του πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής της Κρακοβίας- Strength and Conditioning couch - Elite Performance Institute NSCS Phase 1 & 2 - FMS (Functional Movement Screen) Expert Certified - EXOS® - Advanced Strength and Power by Dan Baker - Animal Flow® Certified - CrossFit® Level 1 - FACTS® Master Trainer - Kinesiology Taping Certified - INSANITY® Pro Team Member and Trainer - IDEA Expert in USA - Step & Aerobic Specialists - Awarded Top Polish Fitness Presenter 2011 in Poland.

O Garth  είναι ένας E-RYT εκπαιδευτής δασκάλων ο οποίος πιστοποιήθηκε ως θεραπευτής Yoga, δάσκαλος του YogaWorks και του DharmaYoga. Είναι παθιασμένος με τη Yoga, του αρέσει να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις των δασκάλων του και του αρέσει ο υ υγιεινος τροπος ζωης. Συχνά βρίσκεται επικεφαλής εκπαιδεύσεων, workshops και εκπαιδευτικών κύκλων δασκάλων στο Λος Άντζελες αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πιστοποιημένη δασκάλα του Pilates Mat και Fitness instructor από AFP (ASSOCIATION OF FITNESS PROFESSIONALS) και Gymnastic Federation of Slovenia στο οποίο εργάζεται κι ως εκπαιδευτρια τα τελευταία 9 χρόνια. Έιναι πιστοποιημένη δασκάλα για άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη λοχεία.Τα τελευταία 15 χρόνια έχει αποκτήσει πολύ καλή εμπειρία εκπαιδευόμενη με μερικούς από τους καλύτερους δασκάλους στο κόσμο όπως η Gloria Gasperi κι ο Marko Gersak.

-Ιατρός, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
-Δρ.Χειροπρακτικής, Life Chiropractic College West, Καλιφόρνια
-Myofascial Trigger Points Specialist
-Structural Integration Training

Ο Παναγιώτης Πάντας είναι απόφοιτος του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακά σε Γερμανία και Αγγλία. Εργάζεται εδώ και 20 χρόνια σαν προσωπικός γυμναστής και διεθνής εισηγητής λειτουργικής άθλησης σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασια. Εδώ και 10 χρόνια ζει μόνιμα στη Βαρκελώνη και είναι ιδιοκτήτης του κέντρου αθλητικής αποκατάστασης REBODY(www.rebody.eu)

Ο Παναγιώτης είναι δημιουργός του διεθνούς προγράμματος επιμορφωτικών σεμιναρίων FTCOACH (Functional Training Coach) του οποίου αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο είναι η Grafts Hellas. Μαζί με το διεθνές επιτελείο εκπαιδευτών του παρουσιάζει και διδάσκει σεμινάρια FTCOACH σε όλο τον κόσμο.

Πτυχιούχος του πανεπιστημίου φυσικής αγωγής της κομοτηνής με ειδικότητα κολύμβηση, πόλο και aerobic.Eίναι κάτοχος τίτλου Master trainer 2005, elite trainer diploma 2006, είναι international fitness presenter τα τελευταία 5 χρόνια σε τουλάχιστον 15 χώρες (Italy - Poland - France - Austria - Spain - Bulgaria - Czech - Israel - Tunisia - Marocco - Cyprus - Turkey - China - Japan - Taiwan - Belgium - Greece). Είναι δημιουργός και διοργανωτής του summer fit holidays, ενός των μεγαλυτέρων Fitness event του καλοκαιριού. (www.summer-fit-holidays.com)

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Διπλώματος (Jyväskylä University) με  ειδίκευση στη Φυσιολογία της Άσκησης και με έρευνα για τα οφέλη της άσκησης στην υγεία. Εισηγήτρια και συγγραφέας σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά αντίστοιχα.. Επιστημονικός συνεργάτης για την ενίσχυση της έρευνας και της εκπαίδευσης στα Πανεπιστήμια. Υπήρξε αθλήτρια και προπονήτρια Κλασικού Αθλητισμού με Πανελλήνιες νίκες και συμμετοχή στην Εθνική ομάδα). Συνεργάστηκε με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε ειδικές μετρήσεις αξιολόγησης. Επιστημονικός συνεργάτης του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, της εταιρείας Johnson Health Tech Hellas και ιδιωτικού εργομετρικού κέντρου (www.ergometria.gr). Απασχολείται ως υπεύθυνη ειδικών προγραμμάτων άσκησης για πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων, αλλά και ως εργοφυσιολόγος για την καθοδήγηση ασκούμενων κατόπιν εργομετρικής αξιολόγησης. Τέλος, είναι η συγγραφέας του βιβλίου: ‘‘Γυμναστείτε για τον Μαραθώνιο στο σπίτι σας’’.

Η Μαρία Μπασκίνη είναι απόφοιτος του University of Surrey της Μεγάλης Βρετανίας (BSc Nutrition) και του New York University των ΗΠΑ (MSc Clinical Nutrition) καθώς και πιστοποιημένη Διαιτολόγος στις ΗΠΑ (RD). Παράλληλα είναι υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής.Εργάστηκε αρχικά ως βοηθός Διαιτολόγου στο Kantonspital St. Gallen στην Ελβετία και στη συνέχεια ως υπεύθυνη Κλινική Διαιτολόγος στο New York University Medical Center στη Νέα Υόρκη στο τμήμα μεταμόσχευσης ήπατος και νεφρών. Από το 2004 διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και είναι εξωτερικός συνεργάτης της Τράπεζας της Ελλάδας. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων, του  Obesity Society, της Αμερικάνικης Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας και μέλος της ομάδας διαχείρισης βάρους του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων. Επιπλέον, είναι αναπληρωματικό μέλος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας στη Θεσσαλονίκη ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων, συμμετέχοντας στην επιτροπή για θέματα εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων αδυνατίσματος και διαιτολογικών μονάδων. Το 2015 συμμετείχε στην Επιτροπή Προγράμματος του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διατροφής & Διαιτολογίας. Παρακουλουθεί και συμμετέχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αγαπημένη της ασχολία είναι το τρέξιμο.

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής Θεσσαλονίκης, MSC Κλινικής Διατολογια, κάτοχος πτυχίου Ιεκ διαιτολογίας, fitness director στο human studio, personal trainer απόφοιτος GRAFTS, pre -postnatal trainer, Pilates trainer, yoga instructor.

Η Άννα Ζώρζου ανακάλυψε τη γιόγκα μετά από δεκαετή καριέρα ως επαγγελματίας παίκτρια του μπάσκετ.  Η διδασκαλία της επηρεάζεται κυρίως από το σύστημα YogaWorks, Integrative Yoga Therapy και Birthlight schools, καθώς και από πολυάριθμους δασκάλους. Η ζωηρή και γεμάτη συμπόνια προσωπικότητα της Άννας κινητοποιεί τους μαθητές της να δουλέψουν σκληρά και να ακούσουν τον εσωτερικό τους δάσκαλο καθώς φέρνουν την αυτογνωσία και την ηρεμία στην πρακτική τους. Η Άννα διδάσκει στην Ελλάδα καθημερινά μαθήματα, διοργανώνει σεμινάρια, retreats και συμμετέχει σε yoga και fitness συνέδρια παγκοσμίως. Είναι εκπαιδεύτρια δασκάλων στα προγράμματα 200 και 300 ωρών του YogaWorks στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Ευρώπη, όπως επίσης και yoga consultant στα Holmes Place Clubs – Greece και στην G.R.A.F.T.S - Hellas.

Στην Βούλα Μπόλου η Iyengar Yoga φανερώθηκε πριν από 24 χρόνια και της άλλαξε τη ζωή. Είναι κάτοχος του υψηλότερου πτυχίου στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια (Junior Intermediate 3). Έχει υπάρξει απευθείας μαθήτρια του B.K.S. Iyengar στην Πούνε της Ινδίας, καθώς και senior μαθητών του Guruji σε όλο τον κόσμο. Η άλλη μεγάλη αποκάλυψη στη ζωή της ήταν τα Σάνσκριτ, μέσω της ινδικής φιλοσοφίας και της απαγγελίας βεδικών ύμνων. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της οικογένειας του YogaWorks στο πρόγραμμα των 200 και 300 ωρών με την Άννα Ζώρζου. Καταφέρνει και τα συνδυάζει όλα αυτά στα ταξίδια της για προσωπική μελέτη και ανέμελες περιπέτειες.

Εισηγητές GRAFTS HELLAS

•Υπεύθυνος Τομέα Personal Training στη GRAFTS  
•Καθηγητής GRAFTS
•Υπεύθυνος Τμήματος Θεσσαλίας στη GRAFTS  
•Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων στη GRAFTS
•Πτυχιούχος (BSc) του ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ με Ειδικότητα «Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστών Χώρων»
•Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) του ΤΕΦΑΑ-ΠΘ στην κατεύθυνση «Άσκηση και Υγεία»
•Certified by GRAFTS – Personal Trainer, Fitness Instructor, Group Fitness Instructor
•Certified by National Strength and Conditioning Association (NSCA) – Strength and Conditioning Specialist (CSCS)
•Certified by American College of Sports Medicine (ACSM) – Personal Trainer (CPT)
•Certified by American College of Sports Medicine (ACSM) – Exercise Physiologist (EP-C)
•Certified by American College of Sports Medicine (ACSM) – Exercise is Medicine Level 2 (EIM2)
•Certified by National Academy of Sports Medicine (NASM) – Corrective Exercise Specialist (CES)
•Certified by National Academy of Sports Medicine (NASM) – Performance Enhancement Specialist (PES)
•Certified by National Academy of Sports Medicine (NASM) – Weight Loss Specialist (WLS)
•Certified by American Council on Exercise (ACE) – Ηealth Coach (HC)
•Certified by American Council on Exercise (ACE) – Youth Fitness Specialist (YFS)
•Certified by American Council on Exercise (ACE) – Senior Fitness Specialist (SFS)
•Certified by American Council on Exercise (ACE) – Fitness Nutrition Specialist (FNS)
•Certified by American Council on Exercise (ACE) – Weight Management Specialist (WMS)
•Certified by Aerobics & Fitness Association of America (AFAA) – Group Exercise Instructor (GEI)
•Certified by EuropeActive (EHFA/EREPS) – Advanced Health & Exercise Specialist (EQF Level 6)
•EuropeActive (EHFA) Technical Expert Member/Leader (Pre-Diabetes Exercise Specialist, Weight Management Exercise Specialist)
•EuropeActive (EHFA) Professional Standards Committee Member              
•American Council on Exercise (ACE) Master Trainer στην Ευρώπη & Subject Matter Expert
•Eισηγητής σε διεθνή συνέδρια (Κύπρος, Βέλγιο, Iσπανία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Λιθουανία, ΗΠΑ)
•Εισηγητής σε Ελληνικά επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια (πάνω  από 80 παρουσιάσεις)
•Υπεύθυνος Στήλης Fitness/Personal Training στο www.scienceweb.gr (επιστημονική ενημέρωση)
•Μέλος ACSM (American College of Sports Medicine)
•Mέλος NSCA (National Strength and Conditioning Association)
•Mέλος IDEA (Health and Fitness Association)
•Mέλος ECSS (European College of Sport Science)
•Μέλος ΕΕΒΦΑ (Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας & Φυσιολογίας της Άσκησης)
•Επαγγελματίας στο χώρο του Fitness από το 1995
•Πρώην συνιδιοκτήτης γυμναστηρίου ΚΟΥΡΟΣ Ι (Λάρισα, 1997-2010)     
•Fitness Ambassador POLAR Hellas/Cyprus
•Πρώην Αθλητής Στίβου (400 μ.) & 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Fitness NABBA/WFF 1997

•Electrical Engineering University of North Carolina
•Απόφοιτος GRAFTS
•Διαιτολογία και Φυσική Αγωγή στο University of North Carolina
•6ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Body Building NABBA 2003
•6ος στους Μεσογειακούς αγώνες το 1992 της IFBB
•Καθηγητής GRAFTS

• Καθηγητής GRAFTS
• Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.)
   – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
• Certified Personal Trainer  by American College of Sports Medicine (ACSM)
• Certified Kettlebell Trainer by International Kettlebell & Fitness Federation
   (IKFF)
• Youth Exercise Specialist by National Academy of Sports Medicine (NASM)
• Προπονητής Tennis
•Certified Strength and Conditioning Specialist (NSCA)
•Weight Loss Exercise Specialist (NASM)
•Precision Nutrition Pn1
•Personal Trainer EQF Level 4 (EHFA/EREPS)

•Υπεύθυνος  τομέα Core Fitness Knowledge GRAFTS (2013-Σήμερα)
•Καθηγητής GRAFTS
•Διδακτορικός φοιτητής  (Ph.D.s.) στο Σ.Ε.Φ.Α.Α. Ε.Κ.Π.Α. - Τομέας: Βιολογία
  της Άσκησης (2010 - σήμερα)
•Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (M.Sc.) στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δ. Π.
  Θ. με κατεύθυνση Πρόληψη-Παρέμβαση-Αποκατάσταση
•Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δ. Π. Θ. με κύρια ειδικότητα Κολύμβηση και
  δευτερεύουσες Χρόνιες Παθήσεις και Υδατοσφαίριση
•Certified Personal Trainer & Pilates Reformer Trainer by GRAFTS
•Certified by European Health & Fitness Association (ΕΗFA) – Personal Trainer
  EQF L4 (EREPS)
•Εκπαιδευτής στη Ναυαγοσωστική Σχολής Μακεδονίας και υπεύθυνος τομέα
  Θράκης
•Εισηγητής επιστημονικών και επαγγελματικών συνεδρίων σε Ελλάδα και
  Εξωτερικό
•Lifestyle Coach Manager -σύμβουλος Fitness-Management σε Ελλάδα και
  Κύπρο
•Επιστημονικός υπεύθυνος σε γυμναστήρια - fitness club και ομάδες
•Προπονητής Κολύμβησης-Αποκατάστασης Α.Μ.Ε.Α. και Aτόμων με Χρόνιες
  Παθήσεις
•Μέλος ΕΛ.Ε.ΕΡΓ.Α., Ε.Ε.Β.Φ.Α., Π.Ε.Π.Φ.Α., Ε.C.S.S., E.R.E.P.S.

Εισηγητής GRAFTS. Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) ΕΚΠΑ Τμήμα Ιατρικής με κατεύθυνση "Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία".Πτυχιούχος Σ.Ε.Υ.Π. Τμήμα Φυσικοθεραπείας. Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δ. Π. Θ.  με ειδικότητα " Προπόνηση Αποκατάσταση σε Μυοσκελετικές Κακώσεις & Παθήσεις". Certified Soft tissue practitioner by IASTM.GR (FM1). Certified Personal Trainer, Vibration  & Pilates Reformer Trainer by GRAFTS. Certified by EuropeActive (EHFA/EREPS) – Advanced Health & Exercise Specialist (EQF Level 6).

• Εισηγητής GRAFTS
• YOGA WORKS Diploma (100h)
• Certified by Yoga Vidhia Dham – Nasik in Hatha Yoga (250h)
• Ceritified Thai Massage by Sunshine Network
• ΑcroYoga Teacher Ttraining Level 1 & 2
• Ιδρυτής της Ομάδας Kupukupu Yoga (Ομάδα εναλλακτικής άσκησης και
   έκφρασης που διοργανώνει σεμινάρια και παραστάσεις/παρουσιάσεις
   yoga και σύγχρονου χορού, με έδρα τον Αθλητικό Σύλλογο ΙΑΣΩΝ
   Καλαμαριάς
• Τα τελευταία 10 χρόνια έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και
   διαλέξεις πάνω στη Hatha Yoga και Yoga Nidra στην Ινδία, Asthanga
   Yoga (Primary Series) στο Triyoga Centre στην Αγγλία, Iyengar Yoga
   (Body Alignment with Yoga Props) στο Άμστερνταμ, Acro Yoga
   (Acroyoga community) στην Θεσσαλονίκη, και άλλα
• Έχει συνεργαστεί με την Ελένη Πετρουλάκη στην Αθήνα ως εκπαιδευτής
   και στη Θεσσαλονίκη ως υπεύθυνος του Asana

Η Αριάδνη διδάσκει vinyasa yoga από το 2008, όταν και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο σύστημα του YogaWorks. Πανελληνιονίκης στίβου και απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας (ΤΕΦΑΑ) ανακάλυψε τη yoga προσπαθώντας η ίδια να ανταπεξέλθει στις επώδυνες προπονήσεις στον στίβο. Η βαθιά γνώση της για τα ευεργετικά οφέλη της yoga, το ένστικτο και η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησαν το 2014 στη δημιουργία της μεθόδου Yoga for Happy Kids. Το όραμα της Αριάδνης είναι να εμπνέει και να βοηθάει μέσω της yoga τα παιδιά να ανακαλύπτουν τη χαρά, την εσωτερική δύναμη και την αυτοεκτίμηση. Η Αριάδνη έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για την παιδική yoga, τη yoga στην εγκυμοσύνη και τη μεταγεννητική yoga. Παράλληλα με τα σεμινάρια yoga, ολοκλήρωσε στο ΟΑΚΑ την εκπαίδευσή της ως δασκάλα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης (baby swimming)  για βρέφη από 6 μηνών και άνω.Έχει εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, yoga studios και luxury resorts σε όλη την Ελλάδα.

• Υπεύθυνη Τμήματος Σερρών
• Υπεύθυνη Τομέα Yoga
• Ιδιοκτήτρια Γυμναστηρίου OASIS (Σέρρες)
• Καθηγήτρια GRAFTS
• Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.)
   – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
• Certified by GRAFTS in Personal & Group Training – Yoga – Pilates
• YOGA WORKS Diploma (200h)
• Certified by YOGA ALLIANCE (USA)
• RADICAL FITNESS  Official Trainer (Radical Power - X55 - U  Bound - Fight Do)

•Εισηγήτρια GRAFTS
•Certified by GRAFTS Hellas in Personal training
•Certified by GRAFTS Hellas in group training
•Certified by GRAFTS Hellas in Yoga
•Certified by GRAFTS Hellas in pilates (mat,props, equipment)
•Certified by GRAFTS Hellas in vibration
•YOGA WORKS Diploma (200h)
•AERIAL FLOW YOGA Diploma (50h)

•Υπεύθυνος εκπαίδευσης GRAFTS HELLAS Κύπρου
•Υπεύθυνος Τομέα Exercise to Music GRAFTS HELLAS
•Bachelor Degree in Sports & Exercise Science
•Performance Enhancement Specialist by NASM (USA)
•Certified Nutrition Coach (Level 1) by Precision Nutrition (CANADA)
•GR.A.F.T.S HELLAS  Certified in Group Exercise and Personal Training
•Dance Aerobic & Dance Step Instructor by People in Motion (GERMANY)
•International Fitness Presenter
•Radical Fitness Master Trainer & Presenter ( U BOUND, KIMAX, FIGHT DO , POWER )
•Best Newcomer Presenter in Greece For the Year 2007
•7th place in Rookie of Europe Competition in Denmark ( 2007 )

•Υπεύθυνος Τμήματος Κομοτηνής
•Καθηγητής GRAFTS
•Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης και Απόφοιτος GRAFTS
•Τελειόφοιτος Τμήματος Marketing – ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
•Ιnternational Group Exercise Presenter (Ελλάδα – Κύπρος- Ιταλία - Ισπανία )
•Dance Aerobic Instructor by PEOPLE IN MOTION
•Certified by GRAFTS in Personal & Group Training
•Master Trainer by RADICAL FITNESS ( U-BOUND , FIGHT-DO, POWER , RAD – KIDZ, FACTOR- F )    

•  Bachelor in Physical Education & Sports Science.
•  Mr Universe WFF 2nd place 2012.
•  Mr Universe WFF 4th place 2013.
•  Top 6 Fitness model in the world WBFF ( New York city 2014).
•  Mr HELLAS (Fitness performance WFF 2012,2013).
•  Mr HELLAS WFF 1st place Pairs Category Greece (2014).
•  Mr HELLAS WFF 2nd place Greece (2010).
•  Dance aerobic Instructor by People in Motion.
•  International Fitness Presenter.
•  Radical fitness Master trainer.
•  Fitness Model of Differentstyle Voodoo & Animal fashion (2013).
•  Fitness trainer of Mega channel (2011,2012,2013).
•  GR.A.F.T.S Hellas Fitness Presenter.
•  Cover of the Body Art Magazine (2011).
•  Owner of Machallekide Fitness and Dance.

•Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγης και Αθλητισμού, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
•ΠροπονητικήΤaekwondo W.T.F 1 Dan
•Eισηγητής Grafts Ηellas
Υπεύθυνος Επαρχίας Πάφου,Κύπρος
•International Fitness Presenter
•TV Fitness & Rehabilitation Exercise Presenter
•Εκπαιδευτής στον Τομέα του Εxercise to Music Grafts Hellas ,Cyprus
•Exercise Specialist/Group Fitness Teacher at Poseidonio Health,Spa & Fitness Center Paphos, Cyprus
•Personal Trainer EQF Level 4 EREPS Membership Certificate( European Register of Exercise Professionals )
•Elite Group Exercise Presenter ( Εxercise to Music ) EQF Level 3 Grafts Hellas
•Ιμάντες Αιώρησης Grafts Hellas    
•Radical Fitness representative at Paphos Cyprus.
•Master Trainer & Presenter Radical Fitness/ARGENTINA, International Certification ( FIGHT DO-KIMAX-MEGADANZ)
•American Certified TRXR Suspension Trainer

•Καθηγήτρια GRAFTS
•Πτυχιούχος (BSc) του ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ με Ειδικότητα κολυμβηση –ναυαγοσωστικη.
•Head Coach Crossfit16
•Certified by European Health and Fitness Asosation (EHFA/EREPS)-EXERSICE FOR HEALTH ( EQF L4)
•Certified by N.A.F –Aerobic and Advanced Choreography instructor, Fitness
Specialist, Personal Trainer.
•Certified by N.A.F –Pilates Basic and Advanced Master Trainer.
•Certified by Peak Pilates / Colleen Glenn –Advanced Mat and Power Circle Trainer.
•Certified by Pilates Coach/ Leslee Bender –Pilates Reformer I, II Trainer.
•Certified by Pilates Coach/ Leslee Bender –Functional  Reformer I, II Trainer.
•Certified by Pilates Coach/ Leslee Bender –Body Conditioning  Trainer.
•Certified by Pilates Coach/ Leslee Bender –Core Trainer.
•Certified by Pilates Coach/ Leslee Bender –Pilates Bender Method  Trainer.
•Certified by Pilates Coach/Kathleen Majer- Pilates Reformer II  Trainer- Bender
Training System.
•Certified by Pilates Coach/Kathleen Majer- Barrels,Bosu,Balls Trainer –Bender
Training System.
•Certified by Clinical Pilates/ Shari Rosenberg – Clinical Mat and Reformer Trainer
for SPESIFIC REHABILITATION OF THE MYSCULUSKELETAL SYSTEM.
•Certified by Human Mama/ Sia Zourlandani- PRE/POSTNATAL Trainer
•Certified by Anahata Yoga /Elena Mouratidou- Aerial Flow Yoga Teacher.
•Δημιουργος του Aerial Flow Pilates System for Anahata Yoga Studio
•Δημιουργος του Pilates Swing Training for Playfit Studio Fitness
•Certified by FT COACH- Functional Trainer –Corrective Trainer
•Certified by ELEIKO/ Colin Buckley – Eleiko Weightlifting for sports  CLUB COACH L1
•Pilates and Fitness Presenter 2005-201

•Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού/ NIS Σερβίας)
•ΜSc Προπονητική Στίβου Α’ Κατηγορίας
•Καθηγητής GRAFTS
•Εισηγητής σε 20 συνέδρια Fitness σε Ελλάδα & Κύπρο
•Certified by CycloFit
•Certified by Leslie Bender (Pilates Coach) in Core & Functional Training
•Master Trainer of Radical Fitness (FIGHT DO, POWER)
•Certified by Panos Pantas (REBODY) in FT COACH (FUNDAMENTAL MOVEMENTS I)

• Καθηγητής GRAFTS
• Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.)
   – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Κομοτηνή)
• Certified by GRAFTS in Personal & Group Training
• Dance Aerobic Instructor by PEOPLE in MOTION (Germany)
• ROOKIE OF GREECE 2008 (Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος Presenter της
   χρονιάς)
• International Group Fitness Presenter (Ελλάδα - Κύπρος - Γερμανία -
   Καραϊβική - Πολωνία-Ιταλία – Ουγγαρία – Ρωσία – Ουκρανία – Αυστρία –
   Λιθουανία-Αγγλία-Ισπανία)
• Συμμετοχή ως χορευτής στο πολυβραβευμένο Musical «αυτοί οι τρελοί
   παραγωγοί» (The producers by Mel Brooks)
•Trainer σε Global online fitness courses στο fitness school tv

•Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης B.Sc.
•Καθηγητής Grafts Hellas στον τομέα «Exercise To Music».
•Dance Aerobic Instructor by PEOPLE in MOTION (GERMANY)
•International Group Fitness Presenter (Ελλάδα - Κύπρος - Ιταλία)
•Radical Fitness Master Trainer & Presenter
•Elite Personal Trainer ( EQF Level C), EREPS Membership Certificate (European Register of Exercise Professionals – EHFA)
•Certified by GR.A.F.T.S Hellas in Elite Personal & Group Training
•Professional Vibration Trainer
•Κατάκτηση 2ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης NABBA στην κατηγορία Fitness Performance
•Κατάκτηση 5ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης WFF UNIVERSE στην κατηγορία Fitness Men
•Κατάκτηση 1ης θέσης ως καλύτερός presenter dance – step στο REINVENTION CONTEST By Gil Lopez σε ένα από τα μεγαλύτερα Συνέδρια  - RIMINI WELLNESS in Italy

• Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης B.Sc.
• Καθηγητής Grafts Hellas στον τομέα "Exercise To Music".
• Dance Aerobic Instructor by PEOPLE in MOTION (GERMANY)
• International Group Fitness Presenter
• Radical Fitness Presenter
• Elite Personal Trainer ( EQF Level C), EREPS Membership Certificate (European Register of Exercise Professionals – EHFA)
• Certified by GR.A.F.T.S Hellas in Elite Personal & Group Training
• Professional Vibration Trainer

•Καθηγητής GRAFTS
•Certified by GRAFTS in Personal & Group Training
•Master Trainer Radical Fitness στα προγράμματα FIGHT DO, U BOUND, POWER & KI MAX
•Διπλωματούχος Ναυαγοσωστικης ΧΑΝΘ
•Πανελληνιονίκης Kung Fu

•Υπεύθυνη τμήματος GRAFTS Πάτρας
•Εισηγήτρια GRAFTS
•Πτυχιούχος τμήματος φιλοσοφίας πανεπιστήμιο Πάτρας
•Certified by GRAFTS in personal training
•Certified by GRAFTS in group training
•Certified by GRAFTS in Yoga
•Certified by GRAFTS in Pilates
•Radical fitness official trainer (u bound, mega danz )
•Ιδρύτρια της εταιρίας Sophitness
•Εξωτερική συνεργάτης σε γυμναστήρια της Πάτρας
•Personal trainer – fitness instructor στην πόλη της Πάτρας

• Υπεύθυνος Τομέα Pilates
• Καθηγητής GRAFTS
• Master of Science με ειδικότητα «Άσκηση και Υγεία»
• Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής Novi Sad Σερβίας
• Certified by GRAFTS in Personal & Group Training

•Συνεργάτης GRAFTS
•Τελειόφοιτη Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ/ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)
•Αθλήτρια Κολύμβησης (2000-2011 / ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης)
•Προπονήτρια Κολύμβησης (4-9 ετών/ Εκμάθηση Ενηλίκων)
•Certified by GRAFTS in Personal Training, Elite Group Fitness, YOGA, Functional Training, Kettlebells
•Certified by Panos Pantas (Rebody) in The FT COACH module I course "Movement Fundamendals"

Καλύτεροι Προτοεμφανιζόμενοι Presenters