Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι,

η αυλαία του 26th INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου & 01 - 02 Απριλίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη έπεσε την Κυριακή 02 Απριλίου το απόγευμα στις 18.00.

Αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών άσκησης για την επικαιροποίηση και συνεχιζόμενη ενημέρωση, και χαρακτηρίστηκε ως το κορυφαίο και πιο ολοκληρωμένο πολυθεματικό συνέδριο σε εθνικό επίπεδο από τους 1200 και πλέον Συνέδρους και Επισκέπτες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη μέσα από αυτό το Δελτίο Τύπου να ευχαριστήσουμε θερμά όλους ΕΣΑΣ (Συνέδρους - Χορηγούς - Χορηγούς Επικοινωνίας και Υποστηρικτές ) που συμμετείχατε στη διοργάνωση και τη στηρίξατε με την παρουσία σας.


Το συνέδριο λειτούργησε σε πέντε βασικούς άξονες:

  • Group Fitness Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο)
  • Personal Training Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο)
  • Body Spirit Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο)
  • Convention Workshops (Εξειδικευμένα Επιμορφωτικά Εργαστήρια)
  • Παράπλευρα αθλητικά γεγονότα (Fitness Expo  - Rookie Competition “ΘΕΛΞΗ ΝΤΕΜΟΥ) – Διαγωνισμός Fitness “Cross Your Limits” by ΗΕLEXPO & GRAFTS)


Προσκεκλημένοι των διοργανωτών ήταν διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές, Wall Anthony (Η.Π.Α – US), Πάντας Παναγιώτης (Ισπανία/Ελλάδα – SP/GR), Nina Basa (Σλοβενία – SL), Garth Hewitt (Η.Π.Α – US), Pawel Oracz (Πολωνία – PL), Χατζημιχαήλ Γιώργος (Ελλάδα/Ιταλία – GR/IT) τους οποίους πλαισίωσαν οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι εισηγητές από ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο.


Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 41 παρουσιάσεις θεμάτων, από 45 εισηγητές, σε 64 εκπαιδευτικές ώρες.

26th INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS 2017 by GRAFTS Hellas / Promo Video

Το συνέδριο απευθυνόταν σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness, του Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – ExercisetoMusic), στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα – Βουλγαρία – Ρουμανία – Σερβία – Κροατία – Σλοβενία – κλπ).


Στόχοι του συνεδρίου ήταν:

  • ο εμπλουτισμός και η ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών της συγκεκριμένης αγοράς μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς εξελίξεις στους τομείς της μαζικής άθλησης,
  • η παρουσίαση νέων προϊόντων του Wellness – Fitness & Dance σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς,
  • η σύζευξη των σχέσεων των συνέδρων μεταξύ τους αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση,


με απώτερο σκοπό την προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης.

 

Pαντεβού πλέον στην Αθήνα στο 5th  GRAFTS FITNESS SUMMIT 2017 στις 20-21-22 Οκτωβρίου 2017.

Να είστε ΟΛΟΙ και πάλι εκεί....


Με εκτίμηση,

GRAFTS HELLAS

Εγγραφή

Ηλεκτρονική Εγγραφή Συνεδρίου

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο 26th International Health & Fitness Congress και ζήσε την εμπειρία της μεγαλύτερης ετήσιας εκδήλωσης των επαγγελματιών Fitness της GRAFTS!!

Δείτε ακόμη...