Διαγωνισμός Πρωτοεμφανιζόμενου Instructor - "Θέλξη Ντέμου"

Η GRAFTS δίνει την ευκαιρία σε πρωτοεμφανιζόμενους instructor να αποκτήσουν την εμπειρία, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να ανοίξουν τα φτερά τους στον απέραντο κόσμο του Group Fitness και ειδικότερα του Dance Aerobic & Step. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Δικαίωμα συμμετοχής γενικότερα έχουν οι Απόφοιτοι των εκπαιδευτικών κύκλων ELITE AEROBIC INSTRUCTOR by GRAFTS HELLAS σε Ελλάδα και Κύπρο, από όλες τις πόλεις λειτουργίας, όλων των ετών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Ο Διαγωνισμός χωρίζεται σε 2 φάσεις.

Προκριματική Φάση:
Στην πρώτη Προκριματική Φάση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31/03/2017, οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν ένα 12 λεπτο πρόγραμμα επιλογής τους σε Cardio ή Step. Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν στο Stage οι διαγωνιζόμενοι θα καθοριστεί με κλήρωση.

Οι 3 πρώτοι σε βαθμολογία θα πέρασαν στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ που θα γίνει το Σάββατο 01/04/2017 στις 19:00.

                                                                                 
Τελική Φάση:
Στην τελική φάση του Διαγωνισμού οι 3 φιναλίστ καλούνται να παρουσιάσουν ένα 20λεπτο πρόγραμμα (Cardio ή Step) , με την διαφορά ότι το πρόγραμμα δεν θα είναι της επιλογής τους και επιπλέον αντίθετο απο αυτό που θα παρουσιάσουν στον ημιτελικό. Άν δηλαδή κάποιος θα παρουσιάει Step στην ημιτελική φάση, στον τελικό θα πρέπει να παρουσιάσει Cardio.

* Και στις 2 φάσεις  οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μουσική επιλογής τους. Στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει εναλλακτική λύση με μουσική απο την κριτική επιτροπή.

*Τα αποτελέσματα της Τελικής Φάσης θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα (Κυριακή 02/04/2017) ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η απονομή στους Νικητές.


Παράγοντες αξιολόγησης για τη βαθμολογία:

Διδασκαλία - Xορογραφία:

-Basic Structure
-Αbsolutely Balanced (Υποχρεωτικό)
-Αlternate Teaching (Υποχρεωτικό)
-Ροή Διδασκαλίας
-Ροή Χορογραφίας
-Αποτελεσματικότητα (Ανταπόκριση του κόσμου στην Χορογραφία)
-Ποικιλία βημάτων/κινήσεων
-Δημιουργικότητα

Performance - Σκηνική παρουσία:

-Eπικοινωνία
-Προσωπικό στύλ
-Ενέργεια
-Εμφάνιση / Fit
-Outfit (Ρουχισμός)