Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι,

η αυλαία του 5th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 21-22 Οκτωβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO Π. Φαλήρου στην Αθήνα, έπεσε την Κυριακή το απόγευμα στις 20:00 με μεγάλη επιτυχία.

Άλλο ένα εκπαιδευτικό γεγονός που αποτελεί πλέον σταθμό για την επικαιροποίηση των γνώσεων και τη συνεχιζόμενη ενημέρωση των Επαγγελματιών της Άσκησης στην Ελλάδα προς την κατεύθυνση της αριστείας και καινοτομίας στην εθνική αγορά του Fitness βάσει διεθνών προτύπων, ολοκληρώθηκε.

Η γενικότερη παρουσία της GRAFTS HELLAS με το 5th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2017 και με το Περίπτερο 46 στο FITNESS FESTIVAL Athletic & Fitness Expo 2017 χαρακτηρίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, συμμετέχοντες και συντελεστές της αγοράς του Fitness, ως η Δυναμικότερη σε όλα τα επίπεδα αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Η GRAFTS είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα που πραγματοποιεί 2 μεγάλες ετήσιες συναντήσεις – συνέδρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξασφαλίζοντας έτσι τη δυνατότητα πρώτιστα στην ενημέρωση αλλά και περαιτέρω στην επιμόρφωση και κατάρτιση όλων των επαγγελματιών άσκησης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους ΕΣΑΣ (Συνέδρους, Χορηγούς και Υποστηρικτές) που συμμετείχατε στη διοργάνωση και τη στηρίξατε με την παρουσία σας.

Η Θεματολογία “άγγιξε” όλους τους κύριους τομείς (Personal Training – Group Fitness – Pilates – Yoga) απασχόλησης ενός Επαγγελματία της Άσκησης αποτυπώνοντας όλες τις σύγχρονες τελευταίες τάσεις του Fitness.

Το SUMMIT λειτούργησε σε τρεις βασικούς άξονες:

  • Personal Training Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο)
  • Convention Workshops (Εξειδικευμένα Επιμορφωτικά Εργαστήρια)
  • Group Fitness & Yoga Festivals (Ειδικά Γεγονότα ανοικτά προς το ευρύ κοινό και τους επαγγελματίες)

Aπευθύνθηκε σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Wellness & Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών σχολών με αντικείμενο το Personal Training – Yoga – Pilates – Exercise to Music).   

Προσκεκλημένοι των διοργανωτών ήταν διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές, Marco Petrin MSc (Ιταλία), Patrick Bejjani MSc (Λίβανος), τους οποίους πλαισίωσαν οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι εισηγητές από ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 1 Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο – Personal Training Conference, 4 Επιμορφωτικά Εργαστήρια – Workshops, 2 Festivals (Group Fitness – Yoga), 14 παρουσιάσεις θεμάτων, από 20 εισηγητές, σε 23 εκπαιδευτικές ώρες.

Στόχοι του SUMMIT ήταν:

  • ο εμπλουτισμός και η ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών της άσκησης μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς εξελίξεις στους τομείς της μαζικής άθλησης στην έναρξη της επαγγελματικής τους περιόδου,
  • η σύζευξη των σχέσεων των συνέδρων μεταξύ τους αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση, με απώτερο σκοπό τη προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης.


Ραντεβού πλέον στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο 27th INTERNATIONAL HEALTH & FITNESS CONGRESS στις 16-17-18 Μαρτίου 2018!
 
Ελπίζουμε να σας δούμε και πάλι όλους! Save the Date!

GRAFTS HELLAS

Ηλεκτρονική εγγραφή Συνεδρίου

Η περίοδος των εγγραφών για το 5th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2017 έχει ολοκληρωθεί.

Δείτε ακόμη...