Χορηγοί - Υποστηρικτές

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Χορηγούς - Υποστηρικτές που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια μας στο 5th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2017.

Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές, καινοτόμες και  υψηλής ποιότητας  για τη βιομηχανία του Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδρύθηκε το 2004 από τους Gabriela και Nathaniel Leivas,  Fitness Professionals με πάνω από 20 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας σε διεθνές επίπεδο και πάνω από 60 χώρες επαγγελματικής δραστηριοποίησης.

Σήμερα έχει υιοθετηθεί από 43  χώρες και  8000 γυμναστήρια εξαιτίας του πρωτοποριακού συστήματος Intelligence Music Format που εφαρμόζει, ενώ κάθε 5’ σε κάποιο σημείο ανά τον κόσμο μια τάξη της RADICAL FITNESS ξεκινά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.radicalfitness.net

Radical Fitness Logo

Το Yoga Works παρέχει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης δασκάλων για επίδοξους δασκάλους και σοβαρούς μαθητές της γιόγκα. Από το 1990 έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες δασκάλους σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και κάποιους από τους πιο διάσημους σύγχρονους γιόγκι. Η μέθοδος περιλαμβάνει ροή Vinyasa και ευθυγραμμίσεις σε συνδυασμό με προσεγμένη αλληλουχία των asana ούτως ώστε να δίνει στους μελλοντικούς δασκάλους τις θεμελιώδεις γνώσεις που χρειάζονται για να διδάσκουν με επιδεξιότητα και συμπόνια, με ακεραιότητα και ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα τιμούν τη μοναδικότητά τους.  

Θεμέλιος λίθος της προσέγγισης Yoga Works είναι η δυναμική και συνειδητή πρακτική των asana. Η χαρακτηριστική οπτική του Yoga Works όσον αφορά την αλληλουχία των asana αντλεί κάποια από την έμπνευσή της από την Ashtanga γιόγκα και κάποια από την Iyengar, ενσωματώνοντας και τα δύο αυτά είδη στο δικό της μοναδικό παράδειγμα. Για να εμβαθύνουν την εκπαίδευσή τους, οι μαθητές της εκπαίδευσης δασκάλων Yoga Works θα πρέπει επίσης να μελετήσουν ανατομία και φυσιολογία, να εξερευνήσουν τα φιλοσοφικά θεμέλια της γιόγκα, να ασκηθούν στο διαλογισμό και στην pranayama, καθώς και να διερευνήσουν το λεπτοφυές σώμα και την επιστήμη της Αγιουρβέδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.yogaworks.com/

YogaWorks Logo

Το 1990 Ιδρύθηκε η Ιπποκράτειος Σχολή, που είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή με κρατικό πτυχίο στα επαγγέλματα Υγείας, Ομορφιάς, Παιδαγωγικών, Αθλητισμού.

Συνάπτοντας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παιδικούς σταθμούς, με κλινικές, νοσοκομεία, κέντρα υγείας και φυσικοθεραπευτήρια, δίνει την δυνατότητα στους αποφοίτους της για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση.

Το 1993 καθιερώνεται ο θεσμός του Ι.Ε.Κ. στο πλαίσιο της Ε.Ε., ο οποίος ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε ανάμεσα στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ διαμορφώνει υπερσύγχρονα εργαστήρια, δανειστική βιβλιοθήκη και άνετες αίθουσες διδασκαλίας. Σήμερα, στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος λειτουργούν 40 ειδικότητες αυστηρά επιλεγμένες με γνώμονα τη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.ipokratios.gr/

ΙΕΚ Ιπποκράτειος Logo

To PEAK FITNESS HALL είναι ένα πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή του Π.Φαλήρου με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τμ σε τρία επίπεδα. Από τον Οκτώβριο του 2006 προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του και έχει γυμνάσει στα πρώτα εννέα (9) έτη περισσότερα από 10.000 άτομα από την ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Ως μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.), διασφαλίζονται και πιστοποιούνται οι παρεχόμενες υπηρεσίες.
Σε ένα ζεστό, φιλόξενο πλήρως κλιματιζόμενο και εξοπλισμένο χώρο από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρίες μηχανημάτων και συστημάτων άσκησης (Cybex & Technogym – Radical Fitness – Zumba – Power Plate κλπ) και με πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς εξειδίκευσης όλων των ειδικοτήτων (γυμναστές – διαιτολόγος – γιατρός), εγγυάται την άρτια και ολοκληρωμένη καθοδήγηση και παρακολούθηση σας.
Το όραμά μας:
Να δημιουργήσουμε ένα CLUB γυμναστικής, υγείας και ευεξίας με υπηρεσίες που θα τιμούν τον κάθε πελάτη μας. Να εμφυσήσουμε σε όλους το «μικρόβιο» ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής που θα τους δώσει περισσότερα υγιεινά χρόνια και περισσότερη ανθεκτικότητα και χαρά. «Με σεβασμό στους πελάτες μας, να συμβάλουμε κι εμείς στη επίτευξη των στόχων τους με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα».

Για περισσότερες πληροφορίες: www.peakfitness.gr

PEAK FITNESS Gym

Mε την εμπειρία και την παράδοση 37 ετών, το Αττικό Κολέγιο, σε ένα εξαιρετικό νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, λειτουργεί με σύγχρονες εκπαιδευτικές καινοτομίες, βασισμένες στα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκπαίδευσης των ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών. Η επιτυχία του Αττικού Κολεγίου χαρακτηρίζεται από τρεις περιόδους σταθμούς στην ανάπτυξη του: Πρώτον, τη δημιουργία του Κολεγίου Δημοσιογραφικών σπουδών το 1989, όπου εξαιρετικά δημοσιογραφικά στελέχη όπως, ο Λυκούργος Κομίνης, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Λιάνα Κανέλη, η Μένυα Παπαδοπούλου κ.α. καθώς και οι πανεπιστημιακοί κ.κ. Λοβέρδος, Πασσάς, Τσάτσος, Κατσέλη κ.α, αποτέλεσαν ένα συνδυασμό δημοσιογραφικής και ακαδημαϊκής υπεροχής και στελέχωσαν με τεράστια επιτυχία την ιδιωτική τηλεόραση και μεγάλο μέρος των ΜΜΕ γενικότερα, γεγονός που μας καθιστά πολύ υπερήφανους

Δεύτερον, την επιλογή του Κολεγίου για συνεργασία, από το Βρετανικό κρατικό κολέγιο του Cambridge, το 2003, σε προγράμματα σπουδών για την απόκτηση διπλώματος Αγγλίας HND και τη δυνατότητα συνέχισης για την απόκτηση πτυχίου BSc.

Τέλος, τη συνεργασία με κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, καθιερώνοντας το Αττικό Κολέγιο πρωτοπόρο στην ανάπτυξη προγραμμάτων υγείας και ανθρωπιστικών σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://atticocollege.gr/

Αττικό Κολλέγιο Logo

H Health-One είναι μία από τις πιο γοργά αναπτυσσόμενες εταιρείες στο τομέα παραγωγής αερόβιων μηχανημάτων. Στο εργοστάσιο παράγονται επαγγελματικοί διάδρομοι, επαγγελματικά ποδήλατα όρθια & καθιστά, αλλά και επαγγελματικά ελλειπτικά μηχανήματα.

Η γκάμα των προιόντων της πλέον έχει επεκταθεί στα πιο εξελιγμένα μηχανήματα δύναμης αλλά και σε καινοτόμα αξεσουάρ εκγύμνασης, που εισάγονται από όλο τον κόσμο. Σε αυτήν μπορείτε να βρείτε ότι είναι απαραίτητο για να ξεκινήσετε το γυμναστήριο που φαντάζεστε (μικρό ή μεγάλο).

Kαι δεν είναι μόνο αυτό... στην Health-One θα βρείτε αξιόπιστα προιόντα αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό που θα στηρίξει την προσπάθειά σας στην αρχή και στο μέλλον, με συνεργασία, συνέπεια, υποστήριξη!

Η Health-One Greece αποτελεί μια από τις 5 θυγατρικές εταιρείες του ομίλου εταιρειών της Health-One Korea. Οι 21 πιστοποιήσεις που έχει κερδίσει (CE, RoHS, ΙΝΝΟΒΙΖ, ISO, ΑΝΑΒ κτλ) επιβεβαιώνουν την εμμονή της για τελειότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://healthone.gr/

Health One Logo

Η εταιρεία Life Technologies είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Fitness από το 2008.

Οι ιδιοκτήτες, Κώστας Βουραζέρης - Αντώνης Μοδινός, είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εκγύμνασης και στο management αθλητικών χώρων.

Στόχος της εταιρείας είναι ο εκσυγχρονισμός και η καινοτομία στον χώρο του Fitness-Wellness και η παροχή του καλύτερου αθλητικού εξοπλισμού, από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο: Keiser, Life Fitness, Peak Pilates, Woodway, Aerobis κ.ά.

Η εταιρεία ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ανωτέρω οίκων, παρέχει υπηρεσίες μελέτης χώρου, εγκατάστασης και service σε επαγγελματίες και ιδιώτες. Σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό της έχει εδραιώσει τη συνεργασία της με μεγάλα Γυμναστήρια, Ξενοδοχεία, Spa, Personal Studios, χώρους άθλησης και κέντρα αποκατάστασης στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.lifet.gr

Life Technologies Logo

Kατασκευή και πώληση χειροποίητων μηχανημάτων pilates κορυφαίας ποιότητας από τον Γιώργο Καρακώστα. Με 25 έτη πείρα στην κατασκευή επίπλων και ως εκπαιδευτής pilates της BASI σε όργανα, με εμπειρία στο clinical pilates αλλά και στη δυναμική προπόνηση, σχεδίασε και κατασκεύασε μια σειρά ελληνικών μηχανημάτων άριστης ποιότητας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και καινοτόμες ιδέες λειτουργικότητας

Για περισσότερες πληροφορίες: www.coremotion.gr

Coremotion Pilates furniture Logo

Η εταιρεία Λέος Αθανάσιος ΑΕ δραστηριοποιείται στην αγορά του αθλητικού οικιακού εξοπλισμού, στον εξοπλισμό γυμναστηρίου και γενικότερα στο χώρο της αγοράς προϊόντων για τον ελεύθερο χρόνο και την άθληση.

Η πορεία της ξεκίνησε το 1994 και πολύ γρήγορα καθιερώθηκε στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων. Στόχος της είναι η αμοιβαία αποδοτική σχέση με τους συνεργάτες της, η ικανοποίηση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων των καταναλωτών και η προσήλωση σε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Η συνεχής ανάπτυξη έφερε το 2000 την εταιρεία στην σημερινή της μορφή, τη Λέος ΑΕ, που διανύει σήμερα μια επιτυχημένη πορεία 15 ετών. Έχει καθιερώσει σύγχρονους τρόπους προώθησης και υποστήριξης των προϊόντων και των brands που αντιπροσωπεύει ενώ έχει αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις επικοινωνίας και υποστήριξης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.leos.gr

ΛΕΟΣ Logo
Theraband Logo