29th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas Οnline στις 19,20 & 21 Ιουνίου 2020

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 – Με απρόσμενη ανταπόκριση και απήχηση πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το 29th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης (Live Streaming) στις 19-20-21 Ιουνίου 2020.

Για μια ακόμη φορά η GRAFTS HELLAS έδειξε το δρόμο, βρήκε τις λύσεις και πρωτοστάτησε για πολλοστή φορά στις εξελίξεις.

Εισηγήσεις θεωρητικές, πρακτικές, ζωντανές συνδέσεις, κληρώσεις, δώρα από τους χορηγούς, τηλεοπτική ροή με διαδραστικότητα και  αλληλεπίδραση ανάμεσα σε διοργανωτές, εισηγητές και συνέδρους, αποτελέσαν τα καινοτομικά στοιχεία του ιδιαίτερου αυτού Συνεδρίου, το οποίο διεξήχθη ONLINE.

Αποτελεί το πρώτο Fitness Eventπου πραγματοποιείται με αυτή τη μέθοδο και με βάσει την εώς τώρα κριτικές και αξιολογήσεις η διεξαγωγή του στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Οι Σύνεδροι (επαγγελματίες της άσκησης, επιστήμονες, φοιτητές/τριες, σπουδαστές/στριες, μέλη φορέων, αλλά και ασκούμενο κοινό) βιώσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των Personal TrainingGroup FitnessPilatesYogaΆσκησης και Υγείας, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Το International Health & Fitness Congress (IHFC) αποτελεί συνέδριο-θεσμό για το Fitness σε Ελλάδα, Κύπρο και ΝΑ Ευρώπη, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο τους κορυφαίους ειδικούς (industry experts) της βιομηχανίας του Fitness από Ευρώπη, ΗΠΑ και Μ. Ανατολή.

Οι σύγχρονες εφαρμόσιμες γνώσεις, οι νέες ιδέες και η επαγγελματική δικτύωση αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας για κάθε επαγγελματία του Fitness που θέλει να ωθήσει την καριέρα του στο επόμενο επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό το IHFC εξελίσσεται και προσαρμόζεται διαρκώς, για να παρέχει στους συμμετέχοντες αυτές τις δυνατότητες και να τους μεταφέρει την πληρέστερη εικόνα για τη βιομηχανία του Fitness σήμερα και στο μέλλον.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου αποτελούνταν από 3 επιμέρους θεματικές ενότητες Personal Training Conference, Group Training Conference και Body Spirit Conference, αποδίδοντας 27 εισηγήσεις, από 36 εισηγητές, σε 33 συνολικά ώρες επιμόρφωσης.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν προσκεκλημένοι διακεκριμένοι εισηγητές και στο σύνολό της η με διεθνείς διακρίσεις εκπαιδευτική ομάδα της GRAFTS.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που τιμήσατε με τη συμμετοχής σας το 29thIHFCONLINE, ως συνέδροι ή χορηγοί και μας εμπιστευτήκατε για μια ακόμη φορά.

Σας περιμένουμε στο επόμενο Fitness Event...........8th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2020.

Με εκτίμηση,

GRAFTS Hellas