Κατάρτιση με Κύρος – Παγκόσμια Αξιοπιστία «Εκπαιδεύσου από τους Καλύτερους και γίνε ο Καλύτερος»

Κατάρτιση με Κύρος «Εκπαιδεύσου από τους Καλύτερους και γίνε ο Καλύτερος»

Αγαπητοί Φίλοι,

έχοντας διανύσει από το 1992 μια πολυετή ιστορικά πορεία και παρουσία στην Ελληνική – Ευρωπαική και Παγκόσμια αγορά του Fitness αισθανόμαστε την ανάγκη να παρουσιάσουμε σε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να μας γνωρίσουν και να ενταχθούν στην μεγαλύτερη κοινότητα επαγγελματιών Fitness, τα βήματα που η GRAFTS(Greek Athletic& Fitness Training School) έχει πραγματοποιήσει προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της εκπαιδευτικής της αξιοπιστίας πρωτοστατώντας για μια ακόμη φορά στις Παγκόσμιες πλέον εξελίξεις.

Περισσότερα...

Προεγγραφές νέας Εκπαιδευτικής Περιόδου 2020-2021 σε όλες τις πόλεις λειτουργίας

Grafts-Hellas-Boost-your-Training-2020-banner

Κλείστε θέση για τη νέα Εκπαιδευτική Περίοδο 2020-2021!

Γίνετε και εσείς Μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας Επαγγελματιών Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο!

ΑΘΗΝΑ - 13 ΙΟΥΛ 2020 – Ενεργοποιήθηκε από τις 01 Ιουνίου 2020 και συνεχίζεται έως και τις 31 Αυγούστου 2020 η περίοδος των Προεγγραφών της νέας Εκπαιδευτικής Περιόδου 2020-2021 για τα τμήματα όλων των ειδικοτήτων (Personal Training, Group Training, Pilates Training, Yoga Training) σε όλες τις πόλεις λειτουργίας. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ή ενημερωθείτε σε ένα απο τα 10 σημεία λειτουργίας σε Ελλάδα και Κύπρο: Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα – Λάρισα – Κομοτηνή – Ηράκλειο – Ρόδο – Τρίκαλα – Σέρρες – Λευκωσία.

Την περίοδο των Προεγγραφών θα ακολουθήσει αυτή των κυρίως Εγγραφών (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος) μέχρι την έναρξη της νέας Εκπαιδευτικής Περιόδου (Οκτώβριος 2020).

Οι Προεγγραφές παρέχουν προνομιακά δίδακτρα με έκπτωση έως και 50% λόγω έγκαιρης συμμετοχής (Early Bird Registrations).

Κορυφαία Γνώση, Επίκαιρες Δεξιότητες, Διεθνή Πρότυπα και Παγκόσμια Αναγνώριση, που σας εξασφαλίζουν μια θέση σε μια απο τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές Παγκοσμίως.

Εμπιστευτείτε το Διαπιστευμένο Εκπαιδευτικό Σύστημα της GRAFTS HELLAS και αποκτήστε Διεθνή Πιστοποίηση ως Fitness Professional από την EuropeActive και το Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης (American Council on Exercise).

Εξειδικευτείτε στο Personal Training – Group Training – Pilates – Yoga – Functional Cross Training – Suspension Exercise – Corrective Exercise – Aerial Yoga – Kettlebells – Aqua Fitness – Olympic Weightlifting – Fun Kids Yoga – κλπ.

Η πολλαπλά διακριθείσα Εκπαιδευτική Ομάδα διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο της επαγγελματική σας επιμόρφωσης.

«Εκπαιδεύσου από τους Καλύτερους και γίνε ο Καλύτερος»

Η GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School) αποτελεί τον ηγετικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στον τομέα του Fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι Εκπαιδευτικός Εταίρος, του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης (American Council on Exercise - ACE), του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ και ο πρώτος (2013) εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την EuropeActive. Η GRAFTS είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Φορέων Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρέχοντας τίτλους στους τομείς των Personal Training, Group Training, Pilates και Yoga.

Διασφάλιστε και εσείς την επαγγελματική σας σταδιοδρομία!

Γίνετε επαγγελματίας του αύριο σήμερα!

Πληροφορίες και Συμμετοχές στο 6932547541 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

banner2
banner3
banner1

29th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas Οnline στις 19,20 & 21 Ιουνίου 2020

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 – Με απρόσμενη ανταπόκριση και απήχηση πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το 29th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης (Live Streaming) στις 19-20-21 Ιουνίου 2020.

Για μια ακόμη φορά η GRAFTS HELLAS έδειξε το δρόμο, βρήκε τις λύσεις και πρωτοστάτησε για πολλοστή φορά στις εξελίξεις.

Εισηγήσεις θεωρητικές, πρακτικές, ζωντανές συνδέσεις, κληρώσεις, δώρα από τους χορηγούς, τηλεοπτική ροή με διαδραστικότητα και  αλληλεπίδραση ανάμεσα σε διοργανωτές, εισηγητές και συνέδρους, αποτελέσαν τα καινοτομικά στοιχεία του ιδιαίτερου αυτού Συνεδρίου, το οποίο διεξήχθη ONLINE.

Αποτελεί το πρώτο Fitness Eventπου πραγματοποιείται με αυτή τη μέθοδο και με βάσει την εώς τώρα κριτικές και αξιολογήσεις η διεξαγωγή του στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Οι Σύνεδροι (επαγγελματίες της άσκησης, επιστήμονες, φοιτητές/τριες, σπουδαστές/στριες, μέλη φορέων, αλλά και ασκούμενο κοινό) βιώσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των Personal TrainingGroup FitnessPilatesYogaΆσκησης και Υγείας, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Το International Health & Fitness Congress (IHFC) αποτελεί συνέδριο-θεσμό για το Fitness σε Ελλάδα, Κύπρο και ΝΑ Ευρώπη, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο τους κορυφαίους ειδικούς (industry experts) της βιομηχανίας του Fitness από Ευρώπη, ΗΠΑ και Μ. Ανατολή.

Οι σύγχρονες εφαρμόσιμες γνώσεις, οι νέες ιδέες και η επαγγελματική δικτύωση αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας για κάθε επαγγελματία του Fitness που θέλει να ωθήσει την καριέρα του στο επόμενο επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό το IHFC εξελίσσεται και προσαρμόζεται διαρκώς, για να παρέχει στους συμμετέχοντες αυτές τις δυνατότητες και να τους μεταφέρει την πληρέστερη εικόνα για τη βιομηχανία του Fitness σήμερα και στο μέλλον.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου αποτελούνταν από 3 επιμέρους θεματικές ενότητες Personal Training Conference, Group Training Conference και Body Spirit Conference, αποδίδοντας 27 εισηγήσεις, από 36 εισηγητές, σε 33 συνολικά ώρες επιμόρφωσης.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν προσκεκλημένοι διακεκριμένοι εισηγητές και στο σύνολό της η με διεθνείς διακρίσεις εκπαιδευτική ομάδα της GRAFTS.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που τιμήσατε με τη συμμετοχής σας το 29thIHFCONLINE, ως συνέδροι ή χορηγοί και μας εμπιστευτήκατε για μια ακόμη φορά.

Σας περιμένουμε στο επόμενο Fitness Event...........8th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2020.

Με εκτίμηση,

GRAFTS Hellas

Μένουμε σπίτι - Τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης - Αξιοποιούμε το χρόνο μας...και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

η GRAFTS HELLAS, σε απόλυτη συμμόρφωση με την Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ.16838 (ΦΕΚ τ.Β' 783/2020), ήδη από τις 11/03/2020 έχει προβεί σε αναστολή των εκπαιδευτικών λειτουργιών της οι οποίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί κύκλοι των Χειμερινών και Εαρινών Τμημάτων υποστηρίζονται πλέον πλήρως εξ αποστάσεως υιοθετώντας το σύστημα της Μικτής Μάθησης (Blended Learning).

Ενημερωθείτε για τον νέο τρόπο λειτουργίας των εκπαιδευτικών κύκλων σε όλες τις ειδικότητες Personal Training – Group Training- Yoga & Pilates Training.

Εξειδικευτείτε από την ασφάλεια του σπιτιού σας και αξιοποιήστε το χρόνο, τηρώντας ταυτόχρονα τα μέτρα προφύλαξης για εσάς και τους άλλους.

Πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να λάβετε από το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 2114080912- 6932547541- 6937315131.