Πιστοποιήθηκε το πρόγραμμα I.M.A.Fitness από την GRAFTS

Πιστοποιήθηκε το πρόγραμμα I.M.A.Fitness με δημιουργό την Μαργαρίτα Μπουλά με βάση τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας του συστήματος «Approved by GRAFTS».

Το Ι.Μ.Α fitness training system δημιουργήθηκε το 2014 από την Μαργαρίτα Μπουλά και δίνει το παρόν ως πρόγραμμα στις αίθουσες των ομαδικών προγραμμάτων σε 25 γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα με φανατικούς οπαδούς.

Αποτελεί μια μορφή διαλειμματικής προπόνησης διάρκειας 50' με την οποία επιτυγχάνεται:

 • Αύξηση μεταβολικού ρυθμού
 • After burn effect
 • Αύξηση μυϊκού τόνου
 • Βελτίωση της φυσικής κατάστασης
 • Συνδυάζει αερόβια άσκηση υψηλής έντασης (εντός των φυσικών ορίων)
 • Αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης (στις φάσεις ξεκούρασης
 • Ενδυνάμωση (props,μπάρες,λάστιχα,το ίδιο το βαρος του σώματος )
 • Χαλάρωση ( διατάσεις βασικών μυϊκών ομάδων )

Το I.M.A fitness training system έχει 3 επίπεδα – levels  (basic, combo, advanced), τα οποία είναι προχoρογραφημένα (οδηγός για νέους instructors). Έμπειροι instructors μπορούν να χρησιμοποιήσουν δικό τους ασκησιολόγιο ( δεν αλλάζουν τα bpm και ο κορμός - δομή : 7 ενότητες ) του συστήματος

 • Μέγιστο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα
 • Αφορά όλες τις ηλικίες και προσμόζεται στα μπορώ και θέλω των ασκούμενων
 • Ρουτίνα με μέγιστη απόδοση


Με εκτίμηση,
GRAFTS Hellas


29th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas στη Θεσσαλονίκη στις 13-15 Μαρτίου 2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 24 ΔΕΚ 2019 - Η GRAFTS Hellas ανακοινώνει τη διοργάνωση του 29th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas στη Θεσσαλονίκη, στις 13-14-15 Μαρτίου 2020, στo Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Το International Health & Fitness Congress (IHFC) αποτελεί το ετήσιο συνέδριο-θεσμό για το Fitness σε Ελλάδα, Κύπρο και ΝΑ Ευρώπη, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο περισσότερους από 800 συμμετέχοντες και επισκέπτες, καθώς και κορυφαίους ειδικούς (industry experts) της βιομηχανίας του Fitness από Ευρώπη, ΗΠΑ και Μ. Ανατολή.

Οι Σύνεδροι (επαγγελματίες της Άσκησης, επιστήμονες, φοιτητές/τριες, σπουδαστές/στριες, μέλη φορέων, αλλά και ασκούμενο κοινό) θα έχουν για ένα 3ήμερο την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των Personal Training, Group Exercise, Pilates, Yoga, Άσκησης και Υγείας, όπως επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα πιο σύγχρονα προϊόντα της αγοράς στη Fitness Expo που θα διεξάγεται παράλληλα.

Οι σύγχρονες εφαρμόσιμες γνώσεις, οι νέες ιδέες και η επαγγελματική δικτύωση αποτελούν συνταγή επιτυχίας για κάθε επαγγελματία του Fitness που θέλει να προχωρήσει την καριέρα του στο επόμενο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό και το IHFC εξελίσσεται διαρκώς, για να παρέχει στους συμμετέχοντες αυτές τις δυνατότητες και να τους μεταφέρει την πληρέστερη εικόνα για τη βιομηχανία του Fitness σήμερα και στο μέλλον.

Οι κύριοι άξονες του IHFC θα είναι φέτος οι εξής:

 • 3 επιμέρους Θεματικά Συνέδρια: Personal Training Conference, Group Fitness Conference, Body Spirit Conference
 • 7 εξειδικευμένα βιωματικά Εργαστήρια (Workshops)
 • Παράλληλα events: Fitness Expo, Rookie Group Fitness Instructor Competition

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν πολλοί προσκεκλημένοι εισηγητές και στο σύνολό της η με διεθνείς διακρίσεις εκπαιδευτική ομάδα της GRAFTS!

Σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας το μεγαλύτερο γεγονός του 2020 για το χώρο του Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο!

Με εκτίμηση,
GRAFTS Hellas

Προεγγραφές Εαρινής Εκπαιδευτικής Περιόδου 2019-2020 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα

Ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου 2019 με συνολική διάρκεια ενός μήνα η περίοδος των Προεγγραφών της Εαρινής (Φεβρουάριος-Ιούνιος) Εκπαιδευτικής Περιόδου 2019-2020 για τα τμήματα όλων των ειδικοτήτων (Personal Training, Group Training, Pilates Training, Yoga Training) σε Αθήνα, Πάτρα (Μάρτιος-Ιούνιος) και Θεσσαλονίκη (Φεβρουάριος-Μάιος), η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου 2020, καθώς ακολουθεί η περίοδος των κυρίως Εγγραφών.

Παράλληλα ενεργοποιούνται οι Προεγγραφές στην πόλη της Κομοτηνής για την επόμενη Εκπαιδευτική Περίοδο 2020-2021.

Υπενθυμίζουμε πως οι Προεγγραφές της Εαρινής Εκπαιδευτικής Περιόδου 2019-2020, παρέχουν προνομιακά δίδακτρα με έκπτωση έως και 50%.

Ο ηγετικός Εκπαιδευτικός Πάροχος στον τομέα του Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο σας ανοίγει το δρόμο για μια θέση σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, μέσα από κορυφαία γνώση, επίκαιρες δεξιότητες, και ένα Εκπαιδευτικό Σύστημα σχεδιασμένο με βάση τα διεθνή Πρότυπα και Διαπιστευμένο από τη EuropeActive.

Ενημερωθείτε άμεσα σε ένα απο τα 10 σημεία λειτουργίας σε Ελλάδα και Κύπρο:

Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Κομοτηνή – Πάτρα – Ηράκλειο – Ρόδο – Τρίκαλα – Σέρρες – Λευκωσία

Γίνετε επαγγελματίας του αύριο σήμερα!

Αναγνωρίστηκαν τα προγράμματα Suspension Exercise και Functional Metabolic Training της GRAFTS από το Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης ως ACE-Approved

Grafts Hellas poster - Suspension Exercise
Grafts Hellas poster - Functional Cross Training

ΑΘΗΝΑ - 06 ΣΕΠ 2019 - Δύο προγράμματα εξειδίκευσης της GRAFTS, τα Suspension Exercise και Functional Metabolic Training (εφεξής Functional Cross Training), αναγνωρίστηκαν από το American Council on Exercise ως ACE-Approved (προγράμματα συνεχιζόμενης κατάρτισης που πληρούν τα διεθνή κριτήρια ποιότητας του ACE) στις 31 Ιουλίου 2019, στα πλαίσια της διαδικασίας διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζει η GRAFTS.

Η διαδικασία της διεθνούς διαπίστευσης και αναγνώρισης των προγραμμάτων της GRAFTS, η οποία ξεκίνησε το 2012, έχει ως στόχο να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτούν οι συμμετέχοντες σε αυτά, και να παρέχει πρακτικά οφέλη για τους κατόχους των τίτλων της GRAFTS.

ACE-Approved logo

Η αναγνώριση των δύο παραπάνω εξειδικεύσεων ως ACE-Approved αυξάνει τον συνολικό αριθμό των διεθνώς διαπιστευμένων ή εγκεκριμένων προγραμμάτων της GRAFTS σε 7, και τον συνολικό αριθμό των προγραμμάτων με διεθνή ή κρατική αναγνώριση που προσφέρονται, είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με άλλους εκπαιδευτικούς παρόχους, σε 15.

Διεθνώς διαπιστευμένα ή εγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της GRAFTS:

Προγράμματα σε συνεργασία με άλλους εκπαιδευτικούς παρόχους, με διεθνή ή κρατική αναγνώριση:

Η κατάταξη των δύο τίτλων ως ACE-Approved, παρέχει στους κατόχους τους τη δυνατότητα να έχουν:

 • Τίτλο εξειδίκευσης γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, εγκεκριμένο και από έναν κορυφαίο διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό
 • Μονάδες Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (ACE CECs: 1.2) για τη διατήρηση πιστοποιητικών (πχ. ACE-GFI, ACE-CPT, ACE-CHC και ACE-CMES) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα

Δείτε την κατάταξη των Suspension Exercise και Functional Cross Training ως ACE-Approved στην ιστοσελίδα του ACE.

Greek Athletic & Fitness Training School

Η GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School) αποτελεί τον ηγετικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στον τομέα του Fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι Εκπαιδευτικός Εταίρος του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης (American Council on Exercise - ACE) και ο πρώτος (2013) εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την EuropeActive. Η GRAFTS είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Φορέων Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρέχοντας τίτλους στους τομείς των Personal Training, Group Training, Pilates και Yoga.