Big Christmas Giveaway

Προσοχή: Blue Santa Claus κυκλοφορεί και σε "στέλνει" για εκπαίδευση στους καλύτερους με δωροεπιταγες αξίας 1000€! 

Φέτος τα δώρα τα φέρνει η Grafts! 

 
Ο τρόπος απλός:

Facebook:

Like στη σελίδα μας : https://www.facebook.com/grafts.gr
Κοινοποίηση (δημόσια) το διαγωνισμό
 

Instagram:

Follow Grafts Hellas : https://www.instagram.com/grafts_hellas/
Tag 2 friends
2 νικητές στο Facebook & 2 στο Instagram θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγη αξίας 250€, για να τη κάνουν χρήση οι ίδιοι στις εκπαιδεύσεις μας ή να τις δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα❗
Λήξη διαγωνισμού 05.01.22

Ολοκλήρωση Εκπαιδευτικής Περιόδου - Αποφοίτηση 2019 2020

Το 2019 – 2020 αποτέλεσε μια ιδιαίτερη πραγματικά εκπαιδευτική περίοδο.

Η εμφάνιση του COVID 19 τον Μάρτιο του 2020 και τα προληπτικά μέτρα που έλαβε η χώρα μας στις 11 Μαρτίου 2020 με το πρώτο Lockdown σε εφαρμογή στιγμάτισαν πραγματικά την εκπαιδευτική αυτή χρονιά.

Ολόκληρος ο κόσμος συνταράχθηκε απο την Πανδημία. Οι αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο σταμάτησαν τη λειτουργία τους και στο περασμα του χρόνου άλλαξαν κυριολεκτικά τον τρόπο εργασίας τους. Ο κόσμος άλλαξε.

Απέναντι σε όλα αυτά τα νέα δεδομένα που ήρθαν και άλλαξαν την καθημερινότητα, η GRAFTS  έπρεπε να προσαρμοστεί να λειτουργήσει και να επανεξετάσει όλη τη μεθολογία και οργάνωση της έτσι ώστε να καταφέρει όχι μόνο να αντεπεξέλθει σε αυτές τις συνθήκες αλλά και να καινοτομήσει πάνω σε αυτές.

Οι Χειμερινοί και Εαρινοί εκπαιδευτικοί κύκλοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία μέσα από ένα μικτό μοντέλο online και διαζώσης διδασκαλιών την εκπαιδευτική τους ύλη καθώς και όλα τα δεδομένα Πιστοποίησης.

Σπουδαστές και Εκπαιδευτές με προσπάθεια, επιμονή, υπομονή και κυρίως αγάπη και πάθος για την άσκηση έκοψαν το νήμα του τερματισμού.

H άρση των απαγορεύσεων μετακίνησης και η τήρηση όλων  τα μέτρων ασφαλείας έδωσε τη δυνατότητα ατομικά ο κάθε Σπουδαστής να παραλάβει τις Πιστοποιήσεις του διεκπεραιώνοντας και την τελευταία διαδικασία του προγράμματος του.

Πολλά συγχαρητήρια από την Διεύθυνση της GRAFTS και όλους τους Συνεργάτες σε όλους τους Σπουδαστές, για την επίτευξη του στόχου τους.

Εκπαιδεύσου από τους καλύτερους & γίνε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

Με εκτίμηση,

GRAFTS HELLAS

Έναρξη Νέου Έκτακτου Online Τμήματος Personal Training

"Εκπαιδεύσου από τους Καλύτερους και γίνε ο Καλύτερος"

Νέο έκτακτο Πανελλήνιο και Παγκύπριο online τμήμα Personal Training (EREPS EQF level 2-3-4), με έναρξη στις 12 Δεκεμβρίου 2020.

Εκμεταλλεύσου το lockdown & αξιοποίησε το χρόνο σου σωστά.

Κορυφαία Γνώση, Επίκαιρες Δεξιότητες, Διεθνή Πρότυπα και Παγκόσμια Αναγνώριση, που εξασφαλίζουν μια θέση σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές Παγκοσμίως.

Εμπιστεύσου το Διαπιστευμένο Εκπαιδευτικό Σύστημα της GRAFTS HELLAS και απόκτησε Διεθνή Πιστοποίηση ως Fitness Professional από την Europe Active και το Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης (American Council on Exercise).

Η πολλαπλά διακριθείσα Εκπαιδευτική Ομάδα διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο της επαγγελματικής σου επιμόρφωσης.

Ενημερώσου άμεσα και δήλωσε συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή τηλεφωνικά στο 2114080912-6937315131.

29th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas Οnline στις 19,20 & 21 Ιουνίου 2020

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 – Με απρόσμενη ανταπόκριση και απήχηση πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το 29th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης (Live Streaming) στις 19-20-21 Ιουνίου 2020.

Για μια ακόμη φορά η GRAFTS HELLAS έδειξε το δρόμο, βρήκε τις λύσεις και πρωτοστάτησε για πολλοστή φορά στις εξελίξεις.

Εισηγήσεις θεωρητικές, πρακτικές, ζωντανές συνδέσεις, κληρώσεις, δώρα από τους χορηγούς, τηλεοπτική ροή με διαδραστικότητα και  αλληλεπίδραση ανάμεσα σε διοργανωτές, εισηγητές και συνέδρους, αποτελέσαν τα καινοτομικά στοιχεία του ιδιαίτερου αυτού Συνεδρίου, το οποίο διεξήχθη ONLINE.

Αποτελεί το πρώτο Fitness Eventπου πραγματοποιείται με αυτή τη μέθοδο και με βάσει την εώς τώρα κριτικές και αξιολογήσεις η διεξαγωγή του στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Οι Σύνεδροι (επαγγελματίες της άσκησης, επιστήμονες, φοιτητές/τριες, σπουδαστές/στριες, μέλη φορέων, αλλά και ασκούμενο κοινό) βιώσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των Personal TrainingGroup FitnessPilatesYogaΆσκησης και Υγείας, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Read more ...