Ολοκλήρωση Εκπαιδευτικής Περιόδου - Αποφοίτηση 2019 2020

Το 2019 – 2020 αποτέλεσε μια ιδιαίτερη πραγματικά εκπαιδευτική περίοδο.

Η εμφάνιση του COVID 19 τον Μάρτιο του 2020 και τα προληπτικά μέτρα που έλαβε η χώρα μας στις 11 Μαρτίου 2020 με το πρώτο Lockdownσε εφαρμογή στιγμάτισαν πραγματικά την εκπαιδευτική αυτή χρονιά.

Ολόκληρος ο κόσμος συνταράχθηκε απο την Πανδημία. Οι αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο σταμάτησαν τη λειτουργία τους και στο περασμα του χρόνου άλλαξαν κυριολεκτικά τον τρόπο εργασίας τους. Ο κόσμος άλλαξε.

Απέναντι σε όλα αυτά τα νέα δεδομένα που ήρθαν και άλλαξαν την καθημερινότητα, η GRAFTS έπρεπε να προσαρμοστεί να λειτουργήσει και να επανεξετάσει όλη τη μεθολογία και οργάνωση της έτσι ώστε να καταφέρει όχι μόνο να αντεπεξέλθει σε αυτές τις συνθήκες αλλά και να καινοτομήσει πάνω σε αυτές.

Οι Χειμερινοί και Εαρινοί εκπαιδευτικοί κύκλοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία μέσα από ένα μικτό μοντέλο onlineκαι διαζώσης διδασκαλιών την εκπαιδευτική τους ύλη καθώς και όλα τα δεδομένα Πιστοποίησης.

Σπουδαστές και Εκπαιδευτές με προσπάθεια, επιμονή, υπομονή και κυρίως αγάπη και πάθος για την άσκηση έκοψαν το νήμα του τερματισμού.

Hάρση των απαγορεύσεων μετακίνησης και η τήρηση όλων  τα μέτρων ασφαλείας έδωσε τη δυνατότητα ατομικά ο κάθε Σπουδαστής να παραλάβει τις Πιστοποιήσεις του διεκπεραιώνοντας και την τελευταία διαδικασία του προγράμματος του.

Πολλά συγχαρητήρια από την Διεύθυνση της GRAFTS και όλους τους Συνεργάτες σε όλους τους Σπουδαστές, για την επίτευξη του στόχου τους.

Εκπαιδεύσου από τους καλύτερους & γίνε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

Με εκτίμηση,

GRAFTS HELLAS