Συνεργαζόμενες Εταιρείες - Υποστηρικτές

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Χορηγοί - Υποστηρικτές

ΚοσμοΡάδιο 95,1

Ο σταθμός που λειτουργεί από το 1987, και χάρη στην αγάπη και την υποστήριξη των ακροατών βρίσκεται συνεχόμενα στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών της Κεντρικής Μακεδονίας, αριθμεί περίπου 80.000 καθημερινούς ακροατές ηλικίας από 13 εώς και 44!

Πολύ και καλή Ελληνική μουσική βάσει των αγαπημένων επιλογών του κόσμου και όλες οι καινούργιες κυκλοφορίες με τις απαραίτητες αναφορές σε παλιά αξέχαστα τραγούδια, πλαισιώνουν το 24ωρο πρόγραμμα του σταθμού μας.

Οι εκδηλώσεις  στο Κοσμοράδιο 95,1 με παρουσιάσεις καινούργιων δίσκων των καλλιτεχνών, με τις live εμφανίσεις των αγαπημένων σας τραγουδιστών, με πρώτες μεταδόσεις ότι νέου κυκλοφορεί, αλλά και με άλλες δραστηριότητες όπως μουσικοί διαγωνισμοί με δώρα, avant premier ταινιών, συμμετοχή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και στήριξη των πολιτιστικών γεγονότων στην περιοχή εμβέλειας είναι ο τρόπος να εκφράσουν τα στελέχη του σταθμού την εκτίμηση προς το κοινό για την αγάπη του προς την Ελληνική μουσική και τον σταθμό.

Dance Sport

Λίγα λόγια για το ΧΟΡΗΓΟ στο τομέα της Αθλητικής Ενδυμασίας 2012 - 2015

Η εταιρεία DANCE SPORTS (DNSP) ιδρύθηκε το 1988. Η δραστηριότητα της αφορά την παραγωγή αθλητικών ρούχων, fitness και μαγιό με ανοδική πορεία στον χώρο. Η πρωτοτυπία και η ευρηματικότητα με σημεία αναφοράς τις αλλαγές και νέες τάσεις της μόδας εμπνέουν κάθε συλλογή.

Το λογότυπο Dance Sport (DS) εμπνευσμένο από την διεύθυνση αντικατοπτρίζει το στόχο της εταιρείας. Ρούχα Fitness για γυναίκες, άνδρες και παιδιά για όλες τις ώρες, ρούχα αθλητικά για τις ώρες προπόνησης και ρούχα μοντέρνα και μοναδικά για τους λάτρεις του χορού. Η δυνατότητα κίνησης, η άνεση και η σωστή εφαρμογή του κάθε ρούχου και outfit αποτελούν κίνητρο για την τελειότητα και τη συνεχή προσπάθεια.

Η εταιρεία Dance Sport με έδρα τη Θεσσαλονίκη πέτυχε την ευρύτερη αναγνωσιμότητα της μέσω της επέκτασης της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με αρωγό τη θέληση και την επιθυμία να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινού της η εταιρεία πορεύεται προς την επίτευξη του στόχου της.