Πρόγραμμα

Πρόγραμμα 'Fitness Pro'

Το πρόγραμμα 'Fitness Pro', από το 2010 οπότε και δημιουργήθηκε, αποτελεί τον τρίτο άξονα του εκπαιδευτικού προγράμματος της GRAFTS. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς παρόχους που παρέχουν προγράμματα κατάρτισης (ΙΕΚ) και ακαδημαϊκών σπουδών (Πανεπιστήμια) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επιλογή και πεποίθηση της GRAFTS αποτελεί η δυνατότητα απόκτησης και κρατικής πιστοποίησης που αποδίδει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εάν αυτή απαιτείται στην εκάστοτε χώρα όπου ο σπουδαστής επιθυμεί να απασχοληθεί επαγγελματικά. Μια επιλογή, όπως και αυτή της EuropeActive (2012), που υιοθετήθηκε με την πάροδο των ετών από το σύνολο της αγοράς του Fitness στην Ελλάδα, που ακολούθησε την ίδια πορεία.

Ολόκληρο το πλαίσιο εκπαιδευτικών συνεργασιών της GRAFTS με εκπαιδευτικούς φορείς του εσωτερικού και του εξωτερικού (EuropeActive, American Council on Exercise - ACE, YogaWorks, IEK ΣΒΙΕ, Frederick University) εξάλλου σχεδιάστηκε με στόχο ο απόφοιτος της GRAFTS να είναι κατοχυρωμένος επαγγελματικά σε οποιοδήποτε θεσμικό πλαίσιο και αν βρεθεί σε παγκόσμια κλίμακα (Ελλάδα, Κύπρος, υπόλοιπη Ευρώπη, ΗΠΑ).

Στα 9 χρόνια λειτουργίας του, μέσω αντίστοιχων συνεργασιών (2010-2016: ΙΕΚ Ωμέγα, 2016-2018: ΙΕΚ Ιπποκράτειος, 2019: ΙΕΚ ΣΒΙΕ) το πρόγραμμα 'Fitness Pro' έχει ωθήσει προς την κρατική πιστοποίηση (στις ειδικότητες: Προπονητή Αθλήματος Προπόνησης με Βάρη & Ελεύθερης Γυμναστικής, Βοηθού Φυσικοθεραπείας, Διατροφής και Διαιτολογίας) αποφοίτους της GRAFTS στην Ελλάδα όλων των κατευθύνσεων (Personal Training, Group Training, Pilates, Yoga).

Στόχοι του προγράμματος αποτελούν:

  • H αναβάθμιση του επιπέδου των σπουδών των αποφοίτων με εκπαιδευτικά προγράμματα των επιστημών της άσκησης και της υγείας
  • H δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος
  • H παροχή αναβολής στράτευσης σε όσους το επιθυμούν για την ολοκλήρωση των σπουδών τους

Τα παραπάνω συμπληρώνουν την εξειδίκευση σε αντικείμενα αιχμής (Personal Training, Group Training, Pilates, Yoga) που παρέχουν οι εκπαιδεύσεις της GRAFTS, και τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στο δίκτυο συνεργαζόμενων γυμναστηρίων της GRAFTS σε Ελλάδα και Κύπρο.

Συνεργαζόμενος Φορέας στην Ελλάδα:

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, η πρώτη σχολή που λειτούργησε στην Ελλάδα στον τομέα των επαγγελμάτων υγείας, στελεχώνει εδώ και 45 χρόνια όλα τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές και ιατρικά εργαστήρια της χώρας.

Απόκτησε τα σημαντικότερα εφόδια εξειδίκευσης μέσω των προγραμμάτων της GRAFTS, και κρατική πιστοποίηση μέσω του IEK ΣΒΙΕ

  • Κάλεσε στο 2114080912 ή στο 6937315131 για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά για τις ευκαιρίες που σου προσφέρει αυτή η σύμπραξη, και γενικότερα το πρόγραμμα 'Fitness Pro'.

Flyer συνεργασίας GRAFTS Hellas και ΙΕΚ ΣΒΙΕ - 1
Flyer συνεργασίας GRAFTS Hellas και ΙΕΚ ΣΒΙΕ - 2