Διεθνείς Εκπαιδευτικές Συνεργασίες

Διεθνείς Εκπαιδευτικές Συνεργασίες της GRAFTS Hellas

American Council on Exercise (ACE)

To Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης (ACE) ιδρύθηκε το 1985 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την υγεία και ευημερία της Αμερικής με έδρα το Σαν Ντιέγκο στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μια πηγή για τους επαγγελματίες της άσκησης και το ευρύ κοινό, παρέχοντας ολοκληρωμένη και αμερόληπτη έρευνα, καθιστώντας τον οργανισμό αυτό ως μια αυθεντία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στο χώρο της άσκησης, υγείας και ευεξίας.

Σήμερα το ACE είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός πιστοποίησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης επαγγελματιών fitness στον κόσμο, με περισσότερους από 60.000 πιστοποιημένους επαγγελματίες της άσκησης (Fitness Professionals), που κατέχουν περισσότερες από 67.000 πιστοποιήσεις στις διάφορες ειδικότητες και 674 εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ (πανεπιστήμια, κολέγια, πάροχοι επαγγελματικής κατάρτισης) να υιοθετούν τη διδακτική ύλη του ACE στα προγράμματα σπουδών τους κατά την εκπαίδευση των φοιτητών στον τομέα της άσκησης και υγείας.

Στην Ελλάδα και την Κύπρο η GRAFTS αποτελεί τον εκπαιδευτικό εταίρο του ACE υποστηρίζοντας καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία η GRAFTS HELLAS αυξάνει τις δυνατότητες της στον τομέα της Συνεχιζόμενης Κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ACE πατήστε ΕΔΩ. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την συνεργασία GRAFTS HELLAS και ACE πατήστε ΕΔΩ

American Council on Exercise Logo

Fitnessschool.tv

Το fitnessschool.tv αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα – βιβλιοθήκη Fitness που προσφέρει Online εκπαιδευτικά Master Classes στα αντικείμενα του Exercise to Music (Aerobic, Step & Dance), Pilates & Functional Training.

Ιδρύθηκετο 2013, απότον Sebastian Piatek (International Fitness Educator).

Η αποστολή του είναι να παρέχει στους επαγγελματίες της αγοράς του Fitness υψηλής ποιότητας Online υποστήριξη στα πιο πάνω γνωστικά πεδία αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των Fitness instructors.

Στο fitnessschool.tv μπορείτε να βρείτε πάνω από 70 ολοκληρωμένα μαθήματα (masterclass) τα οποία ανανεώνονται συνεχώς.

Η εκπαιδευτική ομάδα απαρτίζεται από καταξιωμένους Fitness Presenters παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι σας καθοδηγούν με κύριο άξονα την ασφάλεια, παρουσιάζοντας καινούριες ιδέες, διδασκαλίες και ασκησιολόγιο, που μπορείτε να εισάγετε και να χρησιμοποιήσετε στα μαθήματα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Fitnessschool.tv πατήστε ΕΔΩ. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την συνεργασία GRAFTS HELLAS και FITNESSSCHOOLTV πατήστε ΕΔΩ

Fitnessschool.tv Logo

Active Training (LT)

Η ACTIVE TRAINING (LT) είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς παρόχους στο τομέα του Fitness στη Λιθουανία (LT) και διαπιστευμένος (accredited) από την European Health & Fitness Association (EHFA).

Η ACTIVE TRAINING παρέχει τα παρακάτω Europe Active Accreditations:

  • Aqua Fitness Instructor (EQF L3)
  • Fitness Instructor (EQF L3)
  • Group Fitness Instructor (EQF L3)
  • Personal Trainer (EQF L4)

Περισσότερες πληροφορίες για την ACTIVE TRAINING (LT) μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.activetraining.eu/en

ActiveTraining Logo

Careers in Fitness (UK)

Η Careers in Fitness  είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς παρόχους στο τομέα του Fitness στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK) και διαπιστευμένος (accredited) από την European Health & Fitness Association (EHFA).

Ιδρύθηκε το 2003, και παρόλο που εξακολουθεί να  είναι μια σχετικά νέα εταιρεία, αποτελεί πρότυπο για την ποιότητα των εκπαιδευτών και Instructors που παρέχει στην αγορά εργασίας.

Τα προγράμματα που παρέχει είναι διαπιστευμένα από 2 φορείς πιστοποίησης, OCR (Oxford, Cambridge και Royal Society of Arts) και CYQ (Central YMCA Qualifications) καθώς και ενταγμένα στα REPS.

Οι ειδικότητες  τις  οποίες εξειδικεύει είναι:

  • Level 2 - Gym Instructor / ETM
  • Level 3 - Personal Trainer
  • Yoga
  • Pilates
  • Assessor, Internal Verifier, PTLLS

Διαφυλάσσει την ποιοτική της υπεροχή εστιάζοντας στις ποιοτικές και όχι ποσοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και επενδύει στην υψηλή κατάρτιση των καθηγητών της με βάση την εμπειρία  αλλά και τα τυπικά προσόντα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Careers in Fitness μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: www.careersinfitnessltd.co.uk

Careers in Fitness Ltd Logo

International Wellness Institute (IWI)

Η INTERNATIONAL WELNESS INSTITUTE  (www.iwi.hu) είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός πάροχος Fitness στην Ουγγαρία και στην Κεντρική Ευρώπη και διαπιστευμένος (accredited) από την European Health & Fitness Association (EHFA). Ιδρύθηκε το 2000, από τον Δρ.Laszlo Zopcsak (PhD).

Σήμερα η IWI παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα στα αντικείμενα του Personal Training, Exercise to Music, Pilates, Yoga, Functional Training, Fitness & Spa Management.

Η αποστολή της είναι να παρέχει στην αγορά του Fitness επαγγελματίες άσκησης και υγείας υψηλής ποιότητας που να μπορούν μέσα από τη δραστηριότητα τους να συνεισφέρουν στην προαγωγή της υγείας και του  Fitness σε ολόκληρη τη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Dr. Laszlo Zopcsak είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της IWI, Πρόεδρος της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Fitness – Hungarian Health & Fitness Association (MFESZ) αλλά και μέλος του Standards Council της European Health & Fitness Association (EHFA).

Για περισσότερες πληροφορίες για την IWI μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ: www.iwi.hu

International Wellness Institute (IWI) Logo

YogaWorks

Το YogaWorks προσφέρει μία συνεκτική προσέγγιση στην εκπαίδευση δασκάλων που συγκεντρώνει την επιδεξιότητα πολλών διαφορετικών ειδικών και συνδυάζει ό,τ ικαλύτερο από την παράδοση της Γιόγκα σε Ανατολή και Δύση. Το διδακτικό μας προσωπικό απαρτίζεται από υψηλά εκπαιδευμένους, έμπειρους και εμπνευσμένους επαγγελματίες με μία βαθιά κατανόηση της μεταμορφωτικής δύναμης της Γιόγκα.

Θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας διδασκαλίας μας είναι η κατανόηση των εννοιών της Γιόγκα μέσω του σώματος και της δυναμικής και ενσυνείδητης πρακτικής στις άσανες. Η μέθοδος του YogaWorks αποτελεί μία μίξη των τριών γραμμών διδασκαλίας που προέκυψαν από τον Krishnamacharya –αυτής της Ashtanga, της Iyengar και των διδασκαλιών του Desikachar – από κοινού με μία μοναδική προσέγγιση δόμησης των μαθημάτων της Γιόγκα, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες ενός μέσου μαθητή της Γιόγκα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.yogaworks.com

YogaWorks Logo

FT COACH

Ένα πρακτικώς προσανατολισμένο και ολοκληρωμένο διεθνές προπονητικό σύστημα που απευθύνεται σε επαγγελματίες άσκησης, προπονητές αθλημάτων, προπονητές μυϊκής ενδυνάμωσης & φυσικής κατάστασης, γυμναστές αποκατάστασης, καθώς και φυσιοθεραπευτές που επιθυμούν να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της λειτουργικής προπόνησης και πως αυτή συνδέεται με τη λειτουργική αξιολόγηση και τη διορθωτική άσκηση.

Το FT Coach είναι ένα κατοχυρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα με έδρα τη Βαρκελώνη της Ισπανίας, το οποίο έχει λειτουργήσει σε πολλές χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Αυστρία, Νορβηγία, Ουγγαρία), της Μέσης Ανατολής (Ισραήλ) και της Ασίας (Ν. Κορέα, Ιαπωνία). Στην Ελλάδα και την Κύπρο λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της GRAFTS, που αποτελεί αποκλειστικά τον εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό πάροχο ο οποίος αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των ειδικών σεμιναρίων από τους πιστοποιημένους εθνικούς εκπαιδευτές του FT Coach.

Βασική προτεραιότητα του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η βελτιστοποίηση των κινητικών μοντέλων τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην προπόνηση, προκειμένου να προληφθούν ή να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενες μυοσκελετικές διαταραχές και κακώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.rebody.eu/training/?lang=en

Rebody FT COACH Logo

Pilardio

Νιώσε την αγάπη μεταξύ Pilates και Cardiotraining! Γίνε και εσύ Pilardio®, ακολούθησε τον ρυθμό, διασκέδασε και βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση! Το Pilardio® είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα άσκησης, που συνδυάζει το pilates με το cardio. Ιδρύτρια και υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παγκοσμίως είναι η Jasmin Waldmann (Γερμανία). Πρόκειται για συνδυασμό ασκήσεων ενδυνάμωσης και ορθοσωμίας από το Pilates και ρυθμού από aerobic, jazz dance, ballet που εκτελούνται σε όρθια θέση, χωρίς παπούτσια. Προάγει τη σωστή στάση σώματος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, εστιάζει στη σωστή αναπνοή κι αυτοσυγκέντρωση. Το Pilardio αλλάζει το πνεύμα, το σώμα και τη στάση σας απέναντι στη ζωή!

Pilardio Logo

Radical Fitness

Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές, καινοτόμες και  υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία του Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδρύθηκε το 2004 από τους Gabriela και Nathaniel Leivas, Fitness Professionals με πάνω από 20 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας σε διεθνές επίπεδο και πάνω από 60 χώρες επαγγελματικής δραστηριοποίησης.

Σήμερα έχει υιοθετηθεί από 43 χώρες και 8000 γυμναστήρια εξαιτίας του πρωτοποριακού συστήματος Intelligence Music Format που εφαρμόζει, ενώ κάθε 5’ σε κάποιο σημείο ανά τον κόσμο μια τάξη της RADICAL FITNESS ξεκινά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.radicalfitness.net

Radical Fitness Logo