Διεθνείς Εκπαιδευτικές Συνεργασίες

Διεθνείς Εκπαιδευτικές Συνεργασίες της GRAFTS Hellas

American Council on Exercise - ACE (US)

To Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης (ACE) ιδρύθηκε το 1985 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Σαν Ντιέγκο της Νότιας Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένη και αμερόληπτη έρευνα, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μια πηγή αναφοράς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στο χώρο της άσκησης, υγείας και ευεξίας, για τους επαγγελματίες της άσκησης και το ευρύ κοινό.

Σήμερα το ACE είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός πιστοποίησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης επαγγελματιών fitness στον κόσμο, με περισσότερους από 60.000 πιστοποιημένους επαγγελματίες της άσκησης (Fitness Professionals) που κατέχουν περισσότερες από 67.000 πιστοποιήσεις στις διάφορες ειδικότητες, και με 674 εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ (πανεπιστήμια, κολέγια, παρόχους επαγγελματικής κατάρτισης) να υιοθετούν τη διδακτική ύλη του ACE στα προγράμματα σπουδών τους κατά την εκπαίδευση των φοιτητών στον τομέα της άσκησης και υγείας.

Στην Ελλάδα και την Κύπρο η GRAFTS αποτελεί τον Εκπαιδευτικό Εταίρο του ACE υποστηρίζοντας καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία η GRAFTS HELLAS αυξάνει τις δυνατότητες της στον τομέα της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ACE πατήστε εδώ. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τη συνεργασία GRAFTS HELLAS και ACE πατήστε εδώ

American Council on Exercise Logo

Radical Fitness (AR)

Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές, καινοτόμες και  υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία του Group Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδρύθηκε το 2004 από τους Gabriela και Nathaniel Leivas, Fitness professionals με πάνω από 20 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας σε διεθνές επίπεδο και πάνω από 60 χώρες επαγγελματικής δραστηριοποίησης.

Σήμερα έχει υιοθετηθεί από 43 χώρες και 8000 γυμναστήρια εξαιτίας του πρωτοποριακού συστήματος Intelligence Music Format που εφαρμόζει, ενώ κάθε 5’ σε κάποιο σημείο ανά τον κόσμο μια τάξη της RADICAL FITNESS ξεκινά!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.radicalfitness.net

Radical Fitness Logo

YogaWorks (US)

Το YogaWorks προσφέρει μία συνεκτική προσέγγιση στην εκπαίδευση δασκάλων που συγκεντρώνει την επιδεξιότητα πολλών διαφορετικών ειδικών και συνδυάζει ό,τι ικαλύτερο από την παράδοση της Γιόγκα σε Ανατολή και Δύση. Το διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από υψηλά εκπαιδευμένους, έμπειρους και εμπνευσμένους επαγγελματίες με μία βαθιά κατανόηση της μεταμορφωτικής δύναμης της Γιόγκα.

Θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας διδασκαλίας του YogaWorks είναι η κατανόηση των εννοιών της Γιόγκα μέσω του σώματος και της δυναμικής και ενσυνείδητης πρακτικής στις άσανες. Η μέθοδος του YogaWorks αποτελεί μία μίξη των τριών γραμμών διδασκαλίας που προέκυψαν από τον Krishnamacharya – αυτές της Ashtanga, της Iyengar και των διδασκαλιών του Desikachar – από κοινού με μία μοναδική προσέγγιση δόμησης των μαθημάτων της Γιόγκα, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες ενός μέσου μαθητή της Γιόγκα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.yogaworks.com

YogaWorks Logo

Rebody FT COACH (ES)

Το Rebody FT COACH (Functional Training Coach) είναι ένα κατοχυρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα με έδρα τη Βαρκελώνη, το οποίο έχει λειτουργήσει σε πολλές χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Αυστρία, Νορβηγία, Ουγγαρία), της Μέσης Ανατολής (Ισραήλ) και της Ασίας (Ν. Κορέα, Ιαπωνία).

Είναι ένα πρακτικώς προσανατολισμένο και ολοκληρωμένο διεθνές προπονητικό σύστημα που απευθύνεται σε επαγγελματίες της Άσκησης, προπονητές αθλημάτων, προπονητές μυϊκής ενδυνάμωσης & φυσικής κατάστασης, γυμναστές αποκατάστασης, καθώς και φυσιοθεραπευτές που επιθυμούν να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της λειτουργικής προπόνησης και πως αυτή συνδέεται με τη λειτουργική αξιολόγηση και τη διορθωτική άσκηση. Βασική προτεραιότητα του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η βελτιστοποίηση των κινητικών μοντέλων τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην προπόνηση, προκειμένου να προληφθούν ή να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενες μυοσκελετικές διαταραχές και κακώσεις.

Στην Ελλάδα και την Κύπρο λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της GRAFTS, που αποτελεί αποκλειστικά τον εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό πάροχο ο οποίος αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των ειδικών σεμιναρίων από τους πιστοποιημένους εθνικούς εκπαιδευτές του FT COACH.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.rebody.eu/training/?lang=en

Rebody FT COACH Logo

Fitnessschool.tv (DE)

Το fitnessschool.tv αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα / βιβλιοθήκη που προσφέρει online εκπαιδευτικά Master Classes στα αντικείμενα του Exercise to Music (Aerobic, Step & Dance), Pilates & Functional Training. Ιδρύθηκε το 2013, από τον Sebastian Piatek, International Fitness Presenter.

Η αποστολή του είναι να παρέχει στους επαγγελματίες της αγοράς του Fitness υψηλής ποιότητας online υποστήριξη στα πιο πάνω γνωστικά πεδία αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους. Στο fitnessschool.tv μπορείτε να βρείτε πάνω από 70 ολοκληρωμένα μαθήματα τα οποία ανανεώνονται συνεχώς. Η εκπαιδευτική ομάδα απαρτίζεται από καταξιωμένους Fitness Presenters παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι σας καθοδηγούν με κύριο άξονα την ασφάλεια, παρουσιάζοντας καινούριες ιδέες, διδασκαλίες και ασκησιολόγιο, που μπορείτε να εισάγετε και να χρησιμοποιήσετε στα μαθήματα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον fitnessschool.tv πατήστε εδώ. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την συνεργασία GRAFTS HELLAS και fitnessschool.tv πατήστε εδώ

Fitnessschool.tv Logo

International Wellness Institute - IWI (HU)

Το International Wellness Institute (IWI) είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός πάροχος Fitness στην Ουγγαρία και την Κεντρική Ευρώπη και διαπιστευμένος (accredited) από την EuropeActive. Ιδρύθηκε το 2000, από τον Laszlo Zopcsak, PhD, ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της IWI, Πρόεδρος της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Fitness - Hungarian Health & Fitness Association (MFESZ) - αλλά και μέλος της Professional Standards Committee της EuropeActive.

Σήμερα η IWI παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα στα αντικείμενα του Personal Training, Exercise to Music, Pilates, Yoga, Functional Training, Fitness & Spa Management. Η αποστολή της είναι να παρέχει στην αγορά του Fitness επαγγελματίες άσκησης και υγείας υψηλής ποιότητας που να μπορούν να συνεισφέρουν στην προαγωγή της υγείας και του Fitness σε ολόκληρη τη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.iwi.hu

International Wellness Institute (IWI) Logo

ActiveTraining (LT)

Η ActiveTraining είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς παρόχους στο τομέα του Fitness στη Λιθουανία, και διαπιστευμένος (accredited) από την EuropeActive. Παρέχει τα παρακάτω EuropeActive accreditations:

  • Aqua Fitness Instructor (EQF L3)
  • Fitness Instructor (EQF L3)
  • Group Fitness Instructor (EQF L3)
  • Personal Trainer (EQF L4)

Περισσότερες πληροφορίες για την ActiveTraining μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.activetraining.eu/en

ActiveTraining Logo

Careers in Fitness (UK)

Η Careers in Fitness είναι εκπαιδευτικός παρόχος στον τομέα του Fitness & της Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK). Ιδρύθηκε το 2003, και αποτελεί πρότυπο για την ποιότητα των εκπαιδευτών και Instructors που παρέχει στην αγορά εργασίας. Παρέχει περισσότερα από 40 προγράμματα στις ειδικότητες του Personal Training, Exercise to Music, Pilates και Yoga, πολλά από αυτά διεθνώς διαπιστευμένα. Διαφυλάσσει την ποιοτική της υπεροχή εστιάζοντας στις ποιοτικές και όχι ποσοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και επενδύει στην υψηλή κατάρτιση των καθηγητών της.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.careersinfitnessltd.co.uk

Careers in Fitness Ltd Logo