Συνεργαζόμενοι Φορείς

Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (ΣΙΓΑ)

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (ΣΙΓΑ) ιδρύθηκε το 1988. Σκοπός του ΣΙΓΑ, σύμφωνα με το καταστατικό του, είναι:

 • η ανάπτυξη των δεσμών, η διάδοση του πνεύματος αλληλεγγύης και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του
 • η διεκδίκηση και η προαγωγή των δικαιωμάτων του κλάδου
 • η προάσπιση και η περιφρούρηση των συμφερόντων των γυμναστηρίων
 • η ανάδειξη και η επίλυση των προβλημάτων του κλάδου
 • η άμεση επίδραση με κάθε νόμιμο τρόπο στις δημόσιες αρχές και τις κρατικές υπηρεσίες για την παρουσίαση των προβλημάτων και διεκδικήσεων του κλάδου
 • η παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης προς τα μέλη του
 • η συνεχής κινητοποίηση του δυναμικού της γυμναστηριακής κοινότητας
 • η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του
 • η πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική επιμόρφωση και δραστηριοποίηση των μελών του
 • η συνεργασία του με άλλους συλλόγους, ενώσεις, οργανισμούς και με κάθε προοδευτικό φορέα για τη διαρκή αναβάθμιση των γυμναστηρίων
 • η συνεργασία με επιχειρηματικούς και επιστημονικούς φορείς για τη συνεχή και ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων από τα γυμναστήρια υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ΣΙΓΑ πατήστε εδώ.

Σ.Ι.Γ.Α. Logo

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Άσκησης (ΠΑΣΥΕΑ)

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Άσκησης (ΠΑΣΥΕΑ) αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό συλλογικό όργανο εκπροσώπησης όλων των Επαγγελματιών Άσκησης στο ευρύτερο πεδίο της Μαζικής Άθλησης και ειδικότερα του Fitness.

Κύριοι σκοποί του Συνδέσμου αποτελούν η διάδοση του Fitness (άσκηση για υγεία και ευεξία) στην Ελλάδα, η προβολή και η προώθηση της ανάγκης για συστηματική φυσική δραστηριότητα και σωματική άσκηση σε όλες τις ηλικίες, η ανάπτυξη αθλητικής συνείδησης βασιζόμενη στην ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες, και η δημιουργία πνεύματος κοινωνικής υπευθυνότητας μεταξύ των μελών του με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ΠΑΣΥΕΑ πατήστε εδώ.

ΠΑΣΥΕΑ Logo

IEK Ιπποκράτειος - Αττικό Κολέγιο

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Ιπποκράτειος ιδρύθηκε το 1978, και εισήγαγε πολλές καινοτομικές μεθόδους στον τρόπο λειτουργίας και διδασκαλίας, αποτελώντας το σημείο αναφοράς για όσους ήθελαν να σπουδάσουν αισθητική, μακιγιάζ, νοσηλευτική, παιδαγωγικά. Το 1979 ίδρυσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα γραφείο επαγγελματικής υποστήριξης των αποφοίτων του σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Το 1990 Ιδρύθηκε η Ιπποκράτειος Σχολή, που είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή με κρατικό πτυχίο στα επαγγέλματα Υγείας, Ομορφιάς, Παιδαγωγικών, Αθλητισμού. Συνάπτοντας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παιδικούς σταθμούς, με κλινικές, νοσοκομεία, κέντρα υγείας και φυσικοθεραπευτήρια, δίνει την δυνατότητα στους αποφοίτους της για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση. Το 1993 καθιερώνεται ο θεσμός του ΙΕΚ στο πλαίσιο της Ε.Ε., ο οποίος ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε ανάμεσα στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το ΙΕΚ Ιπποκράτειος διαμορφώνει υπερσύγχρονα εργαστήρια, δανειστική βιβλιοθήκη και άνετες αίθουσες διδασκαλίας. Σήμερα, στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος λειτουργούν 40 ειδικότητες αυστηρά επιλεγμένες με γνώμονα τη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΙΕΚ Ιπποκράτειος μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με την εμπειρία και την παράδοση 37 ετών, το Αττικό Κολέγιο, σε ένα εξαιρετικό νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, λειτουργεί με σύγχρονες εκπαιδευτικές καινοτομίες, βασισμένες στα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκπαίδευσης των ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών. Η επιτυχία του Αττικού Κολεγίου χαρακτηρίζεται από τρεις περιόδους σταθμούς στην ανάπτυξη του: Πρώτον, τη δημιουργία του Κολεγίου Δημοσιογραφικών σπουδών το 1989, όπου εξαιρετικά δημοσιογραφικά στελέχη αποτέλεσαν ένα συνδυασμό δημοσιογραφικής και ακαδημαϊκής υπεροχής και στελέχωσαν με τεράστια επιτυχία την ιδιωτική τηλεόραση και μεγάλο μέρος των ΜΜΕ γενικότερα. Δεύτερον, την επιλογή του Κολεγίου για συνεργασία, από το Βρετανικό κρατικό κολέγιο του Cambridge, το 2003, σε προγράμματα σπουδών για την απόκτηση διπλώματος Αγγλίας HND και τη δυνατότητα συνέχισης για την απόκτηση πτυχίου BSc. Τέλος, τη συνεργασία με κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, καθιερώνοντας το Αττικό Κολέγιο πρωτοπόρο στην ανάπτυξη προγραμμάτων υγείας και ανθρωπιστικών σπουδών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Αττικό Κολέγιο μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΙΕΚ Ιπποκράτειος Logo
Αττικό Κολέγιο Logo