Grafts Hellas banner - Εκπαιδευτικός Πάροχος Fitness

Greek Athletic & Fitness Training School

Η GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School) αποτελεί τον ηγετικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στον τομέα του Fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι ο πρώτος (2013) εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την EuropeActive, εγγεγραμμένος στο Μητρώο Φορέων Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με Αριθμό Μητρώου ΜΗΤ79 και επίσημος υποστηρικτής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness (ΠΟΣΔ).

EuropeActive Logo
Grafts Hellas Logo
ACE Education Partner Logo

Όραμα

Να αποτελέσει η άσκηση, ο ενεργός δραστήριος τρόπος ζωής, το κίνημα της Μαζικής Άθλησης, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του κάθε ανθρώπου στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη. Μέσα από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες του Fitness, να ενισχύσουμε την εκστρατεία καθοδήγησης του σωματικά αδρανή πληθυσμού προς τα ευεργετικά οφέλη της ασφαλούς άσκησης.

Αποστολή

Να αποτελέσουμε τον Εκπαιδευτικό Πάροχο - πρότυπο στη ΝΑ Ευρώπη στον τομέα του Fitness, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες και προϊόντα στους Επαγγελματίες του Fitness, επενδύοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη του εκπαιδευτικού μας προσωπικού, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα και την εταιρική ισχυροποίηση της GRAFTS.

Αξίες

Αναπτύσσουμε τις δεξιότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων μας, απελευθερώνουμε το δυναμισμό τους και πορευόμαστε σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, παρέχοντάς τους την αναγνώριση και την προοπτική που τους αξίζει. Θέτουμε υψηλούς στόχους σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο, με στόχο να κάνουμε τη διαφορά.

Ως Εταιρεία, η GRAFTS απευθύνεται σε όλους τους συντελεστές της συγκεκριμένης αγοράς

 • Επαγγελματίες του Fitness
 • Ασκούμενους & μέλη γυμναστηρίων
 • Αθλητικά κέντρα - γυμναστήρια
 • Εταιρείες και οργανισμούς με αντικείμενο το Fitness

Ως Εκπαιδευτικός Πάροχος, η GRAFTS απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στον τομέα του Fitness

 • Απόφοιτους Λυκείου που αναζητούν επαγγελματική σταδιοδρομία στο χώρο της άσκησης και των γυμναστηρίων
 • Φοιτητές και απόφοιτους των ΣΕΦΑΑ που επιζητούν εξειδίκευση στο τομέα του Fitness
 • Φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ & Κολλεγίων που επιθυμούν να γνωρίσουν επιστημονικά το πεδίο του μαζικού αθλητισμού
 • Επαγγελματίες της άσκησης που αναζητούν ολοκληρωμένη κατάρτιση
 • Σε όλους εκείνους, μέλη γυμναστηρίων και μη, που θέλουν να μετατρέψουν το Fitness σε επάγγελμα

12 λόγοι για να εμπιστευτείτε το δρόμο που χαράζει η GRAFTS

 • Είναι ο πρώτος Εκπαιδευτικός Πάροχος που δημιουργήθηκε στον τομέα του Fitness στην Ελλάδα. Αποτελεί εδώ και τριάντα χρόνια πρότυπο Εκπαιδευτικό Πάροχο στο Fitness και γενικότερα τη Μαζική Άθληση.

 • Είναι ο πρώτος οργανισμός Fitness της Ελλάδας ο οποίος πιστοποιήθηκε (2013) ως Accredited Training Provider από την EuropeActive - EHFA (European Health & Fitness Association), στις Ειδικότητες / Κατευθύνσεις των Personal Training - Group Fitness Instructor - Pilates Teacher με την κατάταξή τους στα επίπεδα 2-3 & 4 (EREPS EQF level 2-3-4) του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

  Ημερομηνίες διαπίστευσης: 13/02/2013 (Personal Trainer - Elite level 3), 23/5/2014 (Mat & Props Pilates Teacher - Adv Level 2), 12/9/2014 (Group Fitness Instructor - Adv level 2), 19/12/2014 (Fitness Instructor - Adv level 2), 30/05/2015 (Fitness Assistant - Pro level 1)

 • Από τον Μάιο του 2017 έως και τον Απρίλιο του 2023 αποτέλεσε τον επίσημο Εκπαιδευτικό Εταίρο του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης - American Council on Exercise (ACE) σε Ελλάδα και Κύπρο

   

 • Η GRAFTS είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Φορέων Δία Βίου Μαθησης της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων με Αριθμό Μητρώου ΜΗΤ79 στην κατηγορία Γενική Εκπαίδευση Ενηλίκων, παρέχοντας τίτλους στους τομείς Personal Training, Exercise to Music, Pilates Training και Yoga Training (Ημερομηνία εγγραφής: 25/01/2016)

 • Παρέχει τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος 'Fitness Pro', οι Απόφοιτοί της να συνεχίσουν μέσα απο εκπαιδευτικές συνεργασίες με εκπαιδευτικούς παρόχους ανωτέρου και ανωτάτου επιπέδου (ΙΕΚ - Κολλέγια), σε 2ετή και 4ετή προγράμματα σπουδών έτσι ώστε να αποκτήσουν πιστοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας στην ειδικότητα Προπονητής Αθλήματος, με κατοχυρωμένα Επαγγελματικά Δικαιώματα και Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος ή πτυχία Bachelor (BSc) στις Αθλητικές Επιστήμες.

 • Διοργανώνει κάθε χρόνο δύο από τα μεγαλύτερα συνέδρια Fitness της Ελλάδας σε Αθήνα (GRAFTS Fitness Summit) και Θεσσαλονίκη (International Health & Fitness Congress), για την ενημέρωση και επιμόρφωση όλων των επαγγελματιών άσκησης, καθώς επίσης και όλων εκείνων που ενδιαφέρονται για το Fitness, τη Μαζική Άθληση και τις καινούριες τάσεις που αναπτύσσονται παγκοσμίως

 • Είναι ο εκπαιδευτικός πάροχος Fitness στην Ελλάδα με τις περισσότερες Διεθνείς Συνεργασίες στην ιστορία του: Rebody FT COACH (ES), Pilardio (DE), YogaWorks (US), Pilates Coach (US), People in Motion (DE), Radical Fitness (AR), AmericanCouncilonExercise (ACE), EuropeActive (EA).

 • Δραστηριοποιείται σε 9 πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κομοτηνή, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρόδο, Τρίκαλα, Σέρρες) καθώς και στην Κύπρο (Λευκωσία).

 • Συνεργάζεται με πάνω από 250 γυμναστήρια σε όλη τη χώρα που αποτελούν πάνω από το 20% του συνόλου των καταγεγραμμένων γυμναστηρίων στην Ελλάδα.

 • Παράγει το δικό της κύριο και βοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, όπως Βιβλία, Εγχειρίδια, Ερωτηματολόγια, Quiz κλπ

 • Αναλαμβάνει μετά την εκπαίδευση των σπουδαστών τη σκυτάλη της επαγγελματικής τους υποστήριξης, μέσω του συστήματος GRAFTS Members Club (GMC).

 • Διαθέτει ένα επιτελείο από 65 εξωτερικούς Έλληνες και Διεθνείς κορυφαίους εισηγητές και συνεργάτες με υψηλό επίπεδο κατάρτισης σε θέματα που αφορούν το Fitness (Personal Training, Group Fitness Training, Pilates Teacher Training, Yoga Teacher Training, Management & Marketing of Health Clubs).