Παγκόσμια διάκριση καινοτομίας για τον Αλέξη Μπατρακούλη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ελίτ του παγκόσμιου Fitness

Αλέξης Μπατρακούλης - Τομεάρχης Personal Training της GRAFTS - 2019 IDEA Fitness Innovation Award

ΑΘΗΝΑ - 29 ΑΥΓ 2019 - Άλλη μια διάκριση για τον Αλέξη Μπατρακούλη, τομεάρχη Personal Training της GRAFTS, αυτή τη φορά στο Συνέδριο του IDEA στη Σαγκάη, καθώς κατέκτησε το βραβείο 2019 IDEA Fitness Innovation Award.

Μετά την περσινή ανάδειξή του ως του κορυφαίου Προσωπικού Γυμναστή για το 2018 από τον παγκόσμιο εκπαιδευτικό οργανισμό IDEA στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, ο Αλέξης συνεχίζει μια πορεία επιτυχιών στην παγκόσμια βιομηχανία του Fitness, ως ένας κορυφαίος πρεσβευτής του ελληνικού Fitness στον κόσμο.

Οι διεθνείς δραστηριότητές του περιλαμβάνουν συμμετοχές ως διορισμένο μέλος σε Τεχνικές Επιτροπές Εμπειρογνωμόνων και Διεθνείς Ομάδες Εργασίας για εκπαιδευτικά θέματα του Fitness σε Ευρώπη (EuropeActive) και ΗΠΑ (ACE, ACSM και NSCA), καθώς και εξειδικευμένα επαγγελματικά σεμινάρια σε θέματα Άσκησης και Υγείας, με έμφαση στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας, σε περισσότερες από 40 χώρες σε 4 ηπείρους.

Η επιτυχία του Αλέξη Μπατρακούλη είναι μια τιμή για την GRAFTS και το ελληνικό Fitness, και μια ζωντανή απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά και το πάθος για πρόοδο φέρνουν αποτελέσματα και αναγνωρίζονται.

Εκτός από τους εκπαιδευτικούς κύκλους της GRAFTS, oι επαγγελματίες του Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν φέτος από τον Αλέξη και κατά το 8ωρο ACE Workshop που θα παρουσιάσει στο επερχόμενο 7th GRAFTS Fitness Summit 2019 τον Οκτώβριο στην Αθήνα.