27th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas στη Θεσσαλονίκη στις 16-18 Μαρτίου 2018

27th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas event cover

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 22 ΔΕΚ 2017 - Η GRAFTS Hellas ανακοινώνει τη διοργάνωση του 27th International Health & Fitness Congress by GRAFTS Hellas στη Θεσσαλονίκη, στις 16-18 Μαρτίου 2018, στo Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Το International Health & Fitness Congress (IHFC) αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο συνέδριο-θεσμό για το Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο και ένα από τα μεγαλύτερα στη ΝΑ Ευρώπη. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 800 συμμετέχοντες και επισκέπτες από 10+ χώρες, και κορυφαίους ειδικούς (industry experts) της βιομηχανίας του Fitness από Ευρώπη, ΗΠΑ και Μ. Ανατολή.

Σχεδιάζεται και οργανώνεται από τη GRAFTS Hellas, τον ηγέτη στην ιδιωτική Εκπαίδευση Επαγγελματιών Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο, με σκοπό την ανάδειξη των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στο Personal Training, το Group Exercise, τα Pilates & Yoga Training αλλά και στα συσχετιζόμενα θέματα Υγείας και Διατροφής, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε επαγγελματικό - επιχειρηματικό επίπεδο, στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (Continuing Education) των επαγγελματιών της Άσκησης.

Στόχος των διοργανωτών για το 2018 είναι το IHFC να παρέχει στους Συνέδρους (επαγγελματίες της άσκησης, φορείς, επιστήμονες, φοιτητές/τριες, σπουδαστές/στριες άλλα και ασκούμενο κοινό) νέα εργαλεία και ιδέες, παρακίνηση και επαγγελματική δικτύωση, έτσι ώστε να ανοίξουν νέες κατευθύνσεις που θα τους επιτρέψουν να εξελιχθούν επιστημονικά, επαγγελματικά και προσωπικά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις πιο έγκυρες θεωρητικές εισηγήσεις από κορυφαίους Διεθνείς και Έλληνες experts καθώς και να συμμετάσχουν σε εφαρμοσμένα βιωματικά εργαστήρια - workshops μέσα από τα οποία θα διδαχθούν στην πράξη την επιτυχημένη πρακτική των ειδικών.

Οι κύριοι άξονες του 27ου IHFC θα είναι οι εξής:

• 3 επιμέρους Θεματικά Συνέδρια: Personal Training Conference, Group Fitness Conference, Body Spirit Conference
  • 6 εξειδικευμένα επιμορφωτικά εργαστήρια (Workshops)
  • Παράλληλα events: Fitness Expo – Rookie Competition

Στο Συνέδριο θα συμμετέχει στο σύνολό της η κορυφαία στο εγχώριο Fitness και με διεθνείς διακρίσεις εκπαιδευτική ομάδα της GRAFTS, ενώ ξεχωριστές στιγμές στη διοργάνωση θα αποτελέσουν οι παρουσίες των:

• Anthony Wall (US), Director of Strategic Partnerships του American Council on Exercise (ACE), στο Personal Training Conference
  • Panos Pantas, PhD (ES - GR), Ιδιοκτήτη του κέντρου Personal Training REBODY στη Βαρκελώνη και δημιουργού των προγραμμάτων πιστοποίησης FT COACH, στα Personal Training Conference και Group Fitness Conference
  • Chatzimichail Giorgos (IT - GR), International Fitness Presenter σε πάνω από 15 χώρες, στο Group Fitness Conference
  • Gil Lopes (IT - BR), International Fitness Presenter, διοργανωτή κορυφαίων Fitness Conventions στην Ευρώπη και ιδιοκτήτη της GLP Academy, στο Group Fitness Conference
  • Patrick Bejjani (LB), Ιδιοκτήτη της Inspire Fitness Academy και Regional Director του Αμερικανικού εκπαιδευτικού οργανισμού IFPA για τη Μ.Ανατολή, στο Body Spirit Conference
  • Brent Laffoon (US), Καθηγητή Yoga στο Los Angeles και δημιουργού του προγράμματος Yoga Adventures, στο Body Spirit Conference

Σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας το μεγαλύτερο γεγονός του 2018 για το χώρο του Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο!

Με εκτίμηση,
GRAFTS Hellas

Greek Athletic & Fitness Training School

Η GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School) αποτελεί τον ηγετικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στον τομέα του Fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι Εκπαιδευτικός Εταίρος του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης (American Council on Exercise - ACE) και ο πρώτος (2013) ιδιωτικός εκπαιδευτικός πάροχος στο αντικείμενο του Fitness στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την EuropeActive - European Health & Fitness Association (EHFA). Η GRAFTS είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων παρέχοντας τίτλους στους τομείς του Personal Training, Exercise to Music, Pilates και Yoga Training.