Χορηγοί - Υποστηρικτές 29th IHFC Online

Eυχαριστούμε θερμά όλους τους Χορηγούς & Υποστηρικτές που στήριξαν το #ihfc2020 !

Aegialis

Το Aegialis Hotel & Spa είναι το μόνο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αμοργό. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις αμμώδεις παραλίες της Αιγιάλης και της Λεβρωσού και προσφέρει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με θαλασσινό νερό καθώς επίσης εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου.

Τα καταλύματα του Aegialis Hotel & Spa είναι ευάερα και προσφέρουν καταπληκτική θέα προς το Αιγαίο και την παραλία της Αιγιάλης. Στο Ambrosia Restaurant σερβίρεται κουζίνα Αμοργού με ντόπια βιολογικά προϊόντα και ελληνικά κρασιά.

Οι ποικίλες δραστηριότητες που προσφέρονται στο Aegialis Hotel & Spa περιλαμβάνουν συχνά ελληνικές βραδιές, καθώς και μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσία κρασιού.

Το Aegialis Hotel απέχει μόλις 1χλμ. από το λιμάνι της Αιγιάλης.

amila

Η ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝ. ΑΕΕ, μια εταιρία με βάσεις 40 χρόνων, πρωτοπόρος στον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό, με ισχυρά brands, καινοτόμες προτάσεις, ευέλικτες λύσεις αγορών και τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη προϊόντων και ανταλλακτικών, ιδανικές λύσεις στα είδη camping - αναψυχής και όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, εγγυάται τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων συνεργασίας.

HealthOne logo

Το 2008 ιδρύθηκε η εταιρεία Health-One Greece σαν θυγατρική του Κορεάτικου Ομίλου Εταιρειών της μητρικής Health-One Korea.

Σήμερα η Health-One είναι μία από τις πιο γοργά αναπτυσσόμενες εταιρείες στο τομέα παραγωγής αερόβιων μηχανημάτων. Στο εργοστάσιο παράγονται επαγγελματικοί διάδρομοι, επαγγελματικά ποδήλατα όρθια & καθιστά, αλλά και επαγγελματικά ελλειπτικά μηχανήματα.

Η γκάμα των προιόντων μας πλέον έχει επεκταθεί στα πιο εξελιγμένα μηχανήματα δύναμης αλλά και σε καινοτόμα αξεσουάρ εκγύμνασης, που εισάγονται από όλο τον κόσμο. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ότι είναι απαραίτητο για να ξεκινήσετε το γυμναστήριο που φαντάζεστε.

Fitness Sport logo

Το κατάστημα FITNESS SPORT ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1997. Ο ιδρυτής κ. Μιχάλης Ανδρουλάκης, ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Arena Fitness στη Λάρισα, έχοντας μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του Body Building με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό θέλησε να μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του και στο χώρο των πωλήσεων στους τομείς:

  1. Οργάνων γυμναστικής για το σπίτι
  2. Αθλητικής διατροφής
  3. Είδη πολεμικών τεχνών
  4. Επαγγελματικό εξοπλισμό για αθλητικά κέντρα, γυμναστήρια και ξενοδοχεία
  5. Όργανα παιδικής χαράς
  6. Αθλητικός εξοπλισμός
Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας logo

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας ιδρύθηκε το 1999 και ανέλαβε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην εκπαίδευση ναυαγοσωστών και τη διάδοση της ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα. Λειτουργεί με την υπ’ αριθμόν άδεια 01/2119.6.2/02/03 3 Φεβ. 2003 του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, με αντικείμενο τους βασικούς κανόνες ασφαλούς συμπεριφοράς στο νερό, τις τεχνικές βοήθειας και διάσωσης μέσα και έξω από αυτό, καθώς και την παροχή πρώτων βοηθειών όπου και όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

athlos

Άθλος Εξοπλισμοί Γυμναστηρίων