Έναρξη της περιόδου των κυρίως Εγγραφών 2019-2020 για όλες τις πόλεις λειτουργίας

Grafts Hellas -

ΑΘΗΝΑ - 02 ΣΕΠ 2019 - Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2019 ενεργοποιείται η περίοδος των κυρίως Εγγραφών της νέας Εκπαιδευτικής Περιόδου 2019-2020 για τα τμήματα όλων των ειδικοτήτων (Personal Training, Group Training, Pilates Training, Yoga Training), σε όλες τις πόλεις λειτουργίας, η οποία και θα διαρκέσει μέχρι την έναρξη των εκπαιδευτικών κύκλων.

Ενημερώνουμε όσους υποψήφιους σπουδαστές επικοινώνησαν και έχουν λάβει ενημέρωση (προσωπικά, τηλεφωνικά ή μέσω email) μέσα στο καλοκαίρι πως για αυτούς θα κρατηθούν οι μειωμένες τιμές των Προεγγραφών έως και τις 10/09/2019, για να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία προεγγραφής τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ενημερωθείτε σε ένα από τα 10 σημεία λειτουργίας σε Ελλάδα και Κύπρο, και ξεκινήστε τη δική σας ιστορία επιτυχίας στη βιομηχανία του Fitness!

Greek Athletic & Fitness Training School

Η GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School) αποτελεί τον ηγετικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό πάροχο στον τομέα του Fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι Εκπαιδευτικός Εταίρος του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης (American Council on Exercise - ACE) και ο πρώτος (2013) εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την EuropeActive. Η GRAFTS είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Φορέων Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρέχοντας τίτλους στους τομείς των Personal Training, Group Training, Pilates και Yoga.