8th GRAFTS Fitness Summit 2022 στην Αθήνα στις 22-23 Οκτωβρίου

8th GRAFTS Fitness Summit 2022 poster

Η GRAFTS Hellas ανακοινώνει τη διοργάνωση του 8th GRAFTS Fitness Summit 2022, που θα διεξαχθεί στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2022 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do Π. Φαλήρου στην Αθήνα, στο πλαίσιο των ευρύτερων δραστηριοτήτων της HEALTH | WELLNESS | FITNESS Εxpo 2022.

Δυναμικά επιστρέφει στα Fitness Events η GRAFTS HELLAS μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων του COVID19 με πρώτο σταθμό το 8th GRAFTS Fitness Summit 2022.

Το GRAFTS Fitness Summit έχει καθιερωθεί πλέον, ως η μεγάλη ετήσια συνάντηση των επαγγελματιών του Fitness στην Αθήνα και ευρύτερα στη Νότια Ελλάδα, με θεματολογία που προσεγγίζει όλους τους κύριους τομείς απασχόλησης τους (Personal Training, Group Fitness, Pilates & Yoga Training), αποτυπώνοντας παράλληλα, τις τελευταίες σύγχρονες τάσεις και επιμέρους προβληματισμούς.

Η GRAFTS είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα που πραγματοποιεί 2 ετήσια συνέδρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να παρέχει πραγματικές δυνατότητες επαγγελματικής, επιστημονικής και προσωπικής εξέλιξης σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Fitness & Wellness (επαγγελματίες της άσκησης, φυσιοθεραπευτές, φοιτητές ΣΕΦΑΑ, σπουδαστές ΙΕΚ - ιδιωτικών σχολών Fitness, χορευτές, προπονητές αθλημάτων, φορείς αλλά και ασκούμενο κοινό) καλύπτοντας όλη την Ελλάδα.

Στόχοι του Summit αποτελούν:

  • η ενίσχυση και η επικαιροποίηση των γνώσεων των επαγγελματιών της άσκησης μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς επιστημονικές εξελίξεις
  •  η παρουσίαση νέων υπηρεσιών και προϊόντων σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς,
  • η σύζευξη των σχέσεων των συνέδρων μεταξύ τους, αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση,

με απώτερο σκοπό την προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης.

Το 8th GRAFTS Fitness Summit 2022 είναι οργανωμένο σε:

  • 9 ανεξάρτητα εργαστήρια – workshops (16 εκπαιδευτικές ώρες) στα γνωστικά πεδία του Personal Training, Group Fitness, του Pilates και της Yoga.
  • 2 special event (Group Fitness Festival - Dark Fitness Marathon IV, Τελετή αποφοίτησης εκπαιδευτικής περιόδου 2021-2022).

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 18 εκπαιδευτικές ώρες από 11 εισηγητές, με 9 πρωτοποριακές παρουσιάσεις θεμάτων.

Θα χαρούμε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας στο 8th GRAFTS Fitness Summit

Με εκτίμηση,
GRAFTS Hellas