8th GRAFTS Fitness Summit 2022 – Δελτίο Τύπου

Η GRAFTS Hellas ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του 8th GRAFTS Fitness Summit 2022, που διοργανώθηκε στην Αθήνα, στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2022, στo Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου. 

Το 8th GRAFTS Fitness Summit (GFS) έφερε κοντά περισσότερους από 200 συμμετέχοντες και επισκέπτες καθώς και κορυφαίους ειδικούς (industry experts) της βιομηχανίας του Fitness, αποτελώντας τη μεγάλη ετήσια συνάντηση των επαγγελματιών της Άσκησης, του Fitness και του Wellness στην Αθήνα και τη νότια Ελλάδα.

Η συνολική 2ήμερη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ευρύτερων δραστηριοτήτων της Health Wellness & Fitness Expo 2022, και έδωσε την ευκαιρία στους Συνέδρους (επαγγελματίες της άσκησης και της υγείας, επιστήμονες, επαγγελματίες της αγοράς του Fitness, φοιτητές/τριες, σπουδαστές/στριες άλλα και ασκούμενο κοινό) να εμβαθύνουν στα γνωστικά πεδία του Personal Training – Group Fitness – Pilates & Yoga.

Πέραν αυτού το GFS αποτελεί διαχρονικά και αποτέλεσε για άλλη μια φορά, σημείο επαγγελματικής διασύνδεσης για τους συμμετέχοντες.

Στο 8th GFS συμμετείχε στο σύνολό της η καταξιωμένη στο εγχώριο Fitness και με διεθνείς διακρίσεις εκπαιδευτική ομάδα της GRAFTS ενώ τις εργασίες του συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους οι προσκεκλημένες εισηγήτριες Έλενα και Φένια Τσικιτίκου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο φετινό 8ο GFS και να υποσχεθούμε για την επόμενη πλέον εκπαιδευτική περίοδο, ένα ακόμη καλύτερο. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας στο 9ο GFS 2023!

Με εκτίμηση,

GRAFTS Hellas