Η GRAFTS HELLAS και το ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ παρουσιάζουν το πρόγραμμα FITNESS PRO

Αγαπητοί φίλοι/ες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία της GRAFTS HELLAS με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ, που υπεγράφη στις 27/07/2016.

Βασικός άξονας της συνεργασίας αποτελεί η εκπαιδευτική συνεργασία, με στόχο τη βελτίωση της παροχής των συνολικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών προς τους σπουδαστές και υποψήφιους επαγγελματίες της άσκησης.

"Πεπεισμένοι ότι η συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα και για τους δυο εκπαιδευτικούς παρόχους αλλά και για τους Σπουδαστές τους πολύ περισσότερο", δήλωσαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των δύο συνεργαζόμενων φορέων κ. Μπόνας Παναγιώτης εκ μέρους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ και κ. Πραντσίδης Χρήστος εκ μέρους της GRAFTS HELLAS.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία η GRAFTS HELLAS αποτελεί για άλλη μια φορά τον πρώτο εκπαιδευτικό πάροχο Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο που είναι σε θέση να παρέχει τη δυνατότητα στους αποφοίτους της να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε προγράμματα Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης (Academic Education), μέσω του προγράμματος FITNESS PRO που δημιουργήθηκε και θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2016-2017 αλλά και μέσω όλων των Ανώτερων (2ετούς φοιτήσεως) και Ανώτατων (4ετούς φοιτήσεως) εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΙΕΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ – ΑΤΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ.

Ελπίζουμε η παραπάνω συνεργασία να αποδώσει τα μέγιστα για τους δυο φορείς, αλλά κυρίως για τους σπουδαστές και απόφοιτους στην Ελληνική επικράτεια.