Επίσημη συνεργασία GRAFTS HELLAS και fitnessschool.tv

Αγαπητοί φίλοι,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε τη επίσημη συνεργασία της GRAFTS HELLAS με το fitnessschool.tv (www.fitnessschool.tv) για τις χώρες Ελλάδας και Κύπρου που ολοκληρώθηκε με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας τον Οκτώβριο του 2016.

H GRAFTS HELLAS στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης (Continuing Education) που παρέχει, προσφέρει στους Σπουδαστές, Απόφοιτους τη δυνατότητα της χρήσης της πλατφόρμας με ειδικά προνόμια (εκπτωτικά κουπόνια) που έχει πετύχει.

Το fitnessschool.tv αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα – βιβλιοθήκη Fitness που προσφέρει Online εκπαιδευτικά Master Classes στα αντικείμενα του Exercise to Music (Aerobic, Step & Dance), Pilates & Functional Training.

Ιδρύθηκε το 2013 από τον Sebastian Piatek (International Fitness Educator). Η αποστολή του είναι να παρέχει στους επαγγελματίες της αγοράς του Fitness υψηλής ποιότητας Online υποστήριξη στα πιο πάνω γνωστικά πεδία αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των Fitness instructors.

Στο fitnessschool.tv μπορείτε να βρείτε πάνω από 70 ολοκληρωμένα μαθήματα (masterclass) τα οποία ανανεώνονται συνεχώς.

Η εκπαιδευτική ομάδα απαρτίζεται από καταξιωμένους Fitness Presenters παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι σας καθοδηγούν με κύριο άξονα την ασφάλεια, παρουσιάζοντας καινούριες ιδέες, διδασκαλίες και ασκησιολόγιο, που μπορείτε να εισάγετε και να χρησιμοποιήσετε στα μαθήματα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την συνεργασία GRAFTS HELLAS & fitnessschool.tv καθώς και για τα προνόμια που απορρεόυν απο αυτή για τους Σπουδαστές, Αποφοίτους και Μέλη του GRAFTS MEMBERS CLUB μπορείτε να απευθυνθείτε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fitnessschool.tv Logo