Νέα εκπαιδευτικά αντικείμενα το 2012

Με νέα καινοτόμα και πολύ δημοφιλή Εκπαιδευτικά Αντικείμενα της παγκόσμιας βιομηχανίας του Fitness ξεκινά τη νέα χρονιά η GR.A.F.T.S.

Από τη φετινή Εκπαιδευτική Περίοδο, και στα πλάισια της αναβάθμισης της εκπαιδευτικής ύλης που πραγματοποιείται ετησίως απο τους Τομείς Εκπαίδευσης, οι 2 ειδικότητες του Βασικού Κύκλου (Group Exercise, Personal Training) θα περιλαμβάνουν 2 νέα μαθήματα σε επίπεδο Introduction (Εισαγωγής):

  1. Kettlebells Training INTRO
  2. Ιμάντες Αιώρησης INTRO

KETTELBELLS

Τα παραπάνω αντικείμενα δικαιούνται να παρακολουθήσουν χωρίς κόστος στα πλαίσια της Επαναπαρακολούθησης (Update) βάσει Κανονισμού Σπουδών οι Σπουδαστές της Εκπαιδευτικής Περιόδου 2010-2011, ενώ μετά από ειδική εξαίρεση που δόθηκε από την διεύθυνση της GR.A.F.T.S. για όλη την Ελλάδα και Κύπρο και οι Σπουδαστές της περιόδου 2009-2010.

Τα παραπάνω 2 μαθήματα αποτελούν πρόδρομο Εκπαίδευσης και εξοικείωσης για όλους τους υποψήφιους Επαγγελματίες προπονητές (Group ή Personal Fitness) που θα ενδιαφερθούν να παρακολουθήσουν και να πιστοποιηθούν στα συγκεκριμένα διδατκικά αντικείμενα που περιλαμβάνονται στον τομέα του Personal Training.
 
Εντός του 2012, θα διεξαχθούν ειδικές εκπαιδεύσεις στα Κettlebells και στους Ιμάντες Αιώρησης, τόσο στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσ/νίκη) όσο και στην Κύπρο (Λευκωσία) σε αυτόνομες ημερομηνίες.

Επιθυμούμε όλοι οι σπουδαστές μας να έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη για τις δύο αυτές ανερχόμενες παγκόσμιες τάσεις εκγύμνασης.

suspensiongymstick