Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι Προεγγραφές για τη Νέα Εκπαιδευτική Περίοδο σε όλες τις πόλεις

Ενημερώνουμε όλους όσους ενδιαφέρονται για τα προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης της GR.A.F.T.S. ότι οι Προεγγραφές συνεχίζονται σε όλες τις πόλεις λειτουργίας (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Κομοτηνή).

Όσοι από άλλες πόλεις ενδιαφέρεστε για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της GR.A.F.T.S. προτείνουμε να επικοινωνείτε άμεσα με την Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας 801-11-15131 (από σταθερό τηλέφωνο) και στο 6937315131 καθώς συγκροτούνται και τα τμήματα των ταχύρυθμων πόλεων (Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδος, Πάτρα, Τρίπολη κλπ). Τα τμήματα αυτά λειτουργούν εφόσον συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός σπουδαστών.

Οι εγγραφές αφορούν όλες τις ειδικότητες Group Fitness - Personal Training - Yoga - Pilates - Vibration και όλα τα επίπεδα εξειδίκευσης (Professional - level A, Advanced - level B, Elite - level C).

Τέλος ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η GR.A.F.T.S. προσφέρει εκπτώσεις στα δίδακτρα των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της, της τάξεως έως και 40% για όσους πραγματοποιούν την εγγραφή τους σε αυτήν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.