Απολογισμός RADICAL WORLD SUMMIT ATHENS 2012 - 1st ATHENS FITNESS CONVENTION by GRAFTS HELLAS

RADICAL WORLD SUMMIT ATHENS 2012
1st ATHENS FITNESS CONVENTION by GRAFTS HELLAS
Αθήνα 13-14 Οκτωβρίου 2012


RADICAL WORLD SUMMIT

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το "RADICAL WORLD SUMMIT", το Παγκόσμιο Συνέδριο της RADICAL FITNESS που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 09 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2012 με διοργανωτή την αντιπροσωπεία της RADICAL FITNESS Ελλάδας - Κύπρου και την GRAFTS Hellas, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό Fitness στη χώρα μας.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα ανέλαβε να διοργανώσει ένα αθλητικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του Fitness.

Το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός, κατέγραψε πραγματικά ανεπανάληπτες και μοναδικές στιγμές ενώ χαρακτηρίστηκε από τους συμμετέχοντες πληρέστατο για το επαγγελματία του Fitness, πολυθεματικό και πραγματικά καινοτόμο.

Αντιπρόσωποι – Στελέχη – Εκπαιδευτές – Γυμναστές – Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων – Μέλη Γυμναστηρίων και από τις 42 χώρες και από τις πέντε Ηπείρους της Παγκόσμιας Κοινότητας όπου η RADICAL έχει εδραιωθεί, επισκέφθηκαν τη χώρα μας.

Ταυτόχρονα οι αντίστοιχοι Αντιπρόσωποι – Στελέχη – Εκπαιδευτές – Γυμναστές – Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων – Μέλη Γυμναστηρίων της Ελλάδας και Κύπρου έδωσαν δυναμικό παρών ως οι οικοδεσπότες της Διοργάνωσης και υποδέχτηκαν τους επισκέπτες συναδέλφους της Παγκόσμιας οικογένειας της RADICAL FITNESS η οποία αριθμεί πάνω από 8000 συμβεβλημένα γυμναστήρια με 30000 Trainers.

Το συνέδριο της RADICAL FITNESS, λειτούργησε σε τρείς βασικούς άξονες:

  • 09-10/10/2012 Agents Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο Αντιπροσώπων – Υπό-αντιπροσωπειών)
  • 11-12/10/2012 Master Trainer Conference (Επιμέρους Θεματικό Συνέδριο Directors - Master Trainer)
  • 13-14/10/2012 OPEN WORLD RADICAL UPDATE (Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων της RADICAL FITNESS – Ανοιχτό στο Κοινό) – GR.A.F.T.S. CONFERENCES & WORKSHOPS


1st ATHENS FITNESS CONVENTION by GRAFTS HELLAS

Η GR.A.F.T.S. HELLAS ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός στο τομέα του Fitness, πραγματοποίησε παράλληλα στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ως υποστηρικτής και συνδιοργανωτής του Παγκοσμίου Συνεδρίου της RADICAL FITNESS, τα παρακάτω παράπλευρα Conferences & Workshops:

  • Personal Training Conference
  • Body Spirit Conference (Yoga & Pilates)
  • Dance Aerobic & Step Workshops I & II

Προσκεκλημένοι εισηγητές της GR.A.F.TS. Hellas στο τομέα του Personal Training Conference ο Eric Beard, Διευθυντής Εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού φορέα National Academy of Sports Medicine (NASM – USA) και ο Thomas Rieger (GER), Chairman of the Standards Council of the European Health & Fitness Association (EHFA), οι οποίοι τιμήθηκαν για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στο Fitness αλλά και την στήριξη τους στη GRAFTS Hellas.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της GRAFTS Hellas, κ. Πραντσίδης Χρήστος.

Το συνέδριο θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Αναπηρία «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».

Το συνέδριο τέλος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα «HELLENIC COMPANY SPORTS GAMES» προσαυξάνοντας τα αθλητικά γεγονότα που θα διεκπεραιώθηκαν τις συγκεκριμένες ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ευχαριστούμε τέλος για άλλη μια φορά όλους τους Συνέδρους, τους Χορηγούς, Χορηγούς επικοινωνίας και Υποστηρικτές που στήριξαν την προσπάθεια μας.

Με εκτίμηση,
GRAFTS Hellas - RADICAL FITNESS Hellas

fnalwas 2012 xorigoi