Διαπιστεύτηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Weight Management Exercise Specialist level 4 της GRAFTS HELLAS από την EuropeActive στο επίπεδο EQF level 5 στις 20/02/2017

Άλλη μια ιστορική στιγμή για τη GRAFTS HELLAS, κάνοντας άλλο ένα βήμα μπροστά, δείχνοντας το δρόμο στην εξέλιξη, την καινοτομία και κατοχυρώνοντας τον τίλτο της ως ο Εθνικός Ηγέτης στην εκπαίδευση των επαγγελματιών άσκησης στον τομέα του Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η GRAFTS αποτελεί τον πρώτο εκπαιδευτικό πάροχο σε Ελλάδα και δεύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη που διαπίστευσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Weight Management Exercise Specialist level 4 από τη EuropeActive στο επίπεδο EQF level 5.

Το επίπεδο 5 μέσω της ειδικότητας Weight Management Exercise Specialist level 4  - EQF level 5 έρχεται στην Ελλάδα, για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο, βασισμένο στα διεθνή πρότυπα του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) της EuropeActive και ανεβάζοντας για άλλη μια φορά τον πήχη.

H GRAFTS πλέον με 6 διεθνώς διαπιστευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα από το 2013 έως και σήμερα, αποτελεί τον Πάροχο Πρότυπο σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκαταλέγεται μεταξύ των 4 πλέον εκπαιδευτικών παρόχων και 1 πανεπιστημίου που παρέχουν προγράμματα σε επίπεδο EQF level 5, ενώ τη συγκεκριμένη πιστοποίηση παρέχουν μόνο 2 εκπαιδευτικοί πάροχοι σε όλη την Ευρώπη: GRAFTS HELLAS (Ελλάδα) & ELAV (Ιταλία), στο σύνολο των 92, που είναι ενταγμένοι στο Ευρωπαϊκό Μητρώο της EuropeActive.

«Διασφαλίζουμε το υψηλότερο επίπεδο προσόντων στον κλάδο του Fitness σε Ελλάδα και Κύπρο ήδη από το 2013. Δείχνουμε το δρόμο της διεθνούς καταξίωσης και καταγράφουμε ιστορικές στιγμές στην εγχώρια εκπαίδευση στον κλάδο του Fitness. Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο επίπεδο 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) και φέρνουμε την ιδιότητα του Ειδικού Άσκησης (Exercise Specialist) με κατεύθυνση στη Διαχείριση Βάρους (Weight Management) στο Ελληνικό κοινό» δήλωσε ο Χρήστος Πραντσίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της GRAFTS HELLAS.


Δυναμικά πάντα πρώτοι στην Ευρώπη!

GRAFTS HELLAS

Πατήστε ΕΔΩ
Διαβάστε την ανακοίνωση της
EuropeActive