Με δυναμικές Τελετές Αποφοίτησης και Έναρξης ξεκίνησε η GRAFTS HELLAS τη λειτουργία της σε Ελλάδα και Κύπρο για τη νέα Εκπαιδευτική Περίοδο 2017-2018

GRAFTS Hellas - Thessaloniki graduation 2017 - Photo 2
GRAFTS Hellas - Thessaloniki graduation 2017 - Photo 1

Με άκρως δυναμικές και εντυπωσιακές Τελετές Αποφοίτησης της Εκπαιδευτικής Περιόδου 2016-2017 και ταυτόχρονα Έναρξης της νέας Εκπαιδευτικής Περιόδου 2017-2018 ξεκίνησε η GRAFTS HELLAS τη λειτουργία της σε όλες τις Πόλεις/Έδρες.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν στις τελετές όλων των πόλεων (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Κομοτηνή – Λάρισα – Πάτρα – Ρόδος – Ηράκλειο - Λευκωσία) για να τιμήσουν τους Αποφοίτους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία κατά την περσινή περίοδο τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις και ταυτόχρονα να ευχηθούν στους φετινούς Σπουδαστές καλή δύναμη και πρόοδο στο νέο τους ξεκίνημα.

Κατά τη διάρκεια των τελετών απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά εξειδίκευσης στους επιτυχόντες σε όλες τις ειδικότητες Personal Training, Group Fitness, Pilates & Yoga, καθώς και οι Έπαινοι στους Σπουδαστές που κατατάχτηκαν στις πρώτες θέσεις της συνολικής βαθμολογίας, οι οποίοι απέσπασαν αντίστοιχες Υποτροφίες.

Ο Πρόεδρος κ. Πραντσίδης Χρήστος, στο χαιρετισμό του σε Αθήνα και Κομοτηνή επεσήμανε το έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια η GRAFTS HELLAS και εξήρε το υψηλό επίπεδο των εκπαιδεύσεων που προσφέρει, το οποίο συνοδεύεται από σύγχρονες ευρωπαϊκές διαπιστεύσεις. Ευχήθηκε δε στους αποφοίτους καλή επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τα νέα προγράμματα Weight Management Specialist - EREPS EQF level 5 και ACE Health Coach παρουσιάστηκαν επιπλέον κατά τον απολογισμό της δραστηριότητας της GRAFTS HELLAS.

GRAFTS Hellas - Athens graduation 2017 - Photo 1
GRAFTS Hellas - Athens graduation 2017 - Photo 2

Τις εκδηλώσεις συνόδεψαν και σημάδεψαν με την έντονη παρουσία και δυναμικότητά τους όλες οι ομάδες επίδειξης της GRAFTS HELLAS και RADICAL FITNESS οι οποίες πλαισιώθηκαν από τους Αποφοίτους της Εκπαιδευτικής Περιόδου 2016-2017.

Μοναδικές παρουσιάσεις θεμάτων από κάθε γνωστικό πεδίο - Yoga, Pilates, Dance, Aerobic, Functional Training, U-Bound - εντυπωσίασαν το κοινό.

Καθηγητές και Απόφοιτοι παρουσίασαν με περηφάνια το έργο ενός ολόκληρου έτους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο της GRAFTS HELLAS.