Η GRAFTS Hellas υποστηρικτής στην πρώτη εκπαίδευση δασκάλων SUP Yoga που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα

Η GRAFTS Hellas στα πλαίσια συνεργασιών που πραγματοποιεί με φορείς του εξωτερικού με σκοπό την παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, υποστηρίζει την πρώτη εκπαίδευση δασκάλων SUP Yoga που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου στην Κρυοπηγή στη Χαλκιδική. Διοργανώνεται από την Αλεξάνδρα Τέλιου, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ, απόφοιτο της GRAFTS και του YogaWorks, και από τη συνεργάτη της Rosita Jan, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της SUP Yoga & Fitness Malta και δημιουργό της εκπαίδευσης International SUP Yoga Teacher Trainings.

SUP Yoga & Fitness logo
Grafts Hellas logo

Την εκπαίδευση SUP Yoga Teacher Training πιστοποιεί ο οργανισμός Yoga Alliance® (US), στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Η SUP Yoga συνδυάζει τη σανίδα SUP (Stand-Up Paddleboard) με την πρακτική της Yoga. Θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε την πρακτική σας στη Yoga και να μοιραστείτε το πάθος σας με έναν εντελώς νέο και μοναδικό τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκπαίδευση SUP Yoga Teacher Training και για τα προνόμια που απορρέουν από αυτή για τους Σπουδαστές και Αποφοίτους της GRAFTS και τα μέλη του GRAFTS Members Club μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.