Η GRAFTS υποστηρικτής στο 7ο International Standards Meeting (ISM) 2016 by EuropeActive

Στις 17 και 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε και ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 7ο International Standards Meeting (ISM) της EuropeActive (European Health & Fitness Association) στην Αθήνα όπου βασικός υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν η GRAFTS HELLAS.

Την GRAFTS HELLAS εκπροσώπησε ο Αλέξης Μπατρακούλης με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Διεθνών Σχέσεων και Τομέα Personal Training, ο οποίος ήταν και κεντρικός Ομιλητής του συνεδρίου με θέμα τη Διά Βίου Μάθηση για τους επαγγελματίες της άσκησης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το International Standards Meeting (ISM) αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη βιομηχανία του Fitness τόσο σε πανευρωπαϊκή όσο και σε παγκόσμια κλίμακα και διοργανώνεται από την EuropeActive από το 2010 ετησίως σε μία Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Η θεματολογία του αφορά στην προτυποποίηση της επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης στο χώρο του Fitness, καθώς και στην αλληλοαναγνώριση των διαπιστευτηρίων που κατέχουν οι επαγγελματίες της άσκησης στις 5 ηπείρους.

7th International Standards Meeting for Fitness by EuropeActive - Athens 2016

Αυτή τη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και το παρακολούθησαν 74 σύνεδροι από 26 χώρες προερχόμενοι από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ.


Ο Διευθυντής του Professional Standards Committee κ. Julian Berriman, βράβευσε την GRAFTS ως χορηγό του International Standards Meeting (ISM) καθώς και για την έως τώρα πολύτιμη συνολική και καταλυτική υποστήριξη της προς την EuropeActive.


Η GRAFTS αποτέλεσε τον πρώτο εκπαιδευτικό πάροχο που έγινε Μέλος - Member (2011) και στη συνέχεια και πάλι πρώτος στην Ελλάδα Διαπιστευμένος Εκπαιδευτικός Πάροχος – Accredited Training Provider (2013).


Η GRAFTS παρουσίασε στην Ελληνική αγορά του Fitness την EuropeActive το 2011 και εισήγαγε τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (Standards) του Fitness που δημιουργήθηκαν από την ίδια σε συνδυασμό με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (European Qualification Framework - EQF).

7th ISM for Fitness - Athens 2016 - Photo 1
7th ISM for Fitness - Athens 2016 - Photo 2