Ο Αλέξης Μπατρακούλης, Τομεάρχης Personal Training της GRAFTS, υποψήφιος για τον τίτλο του IDEA Personal Trainer of the Year για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Στην κορυφαία τριάδα των Personal Trainers παγκοσμίως για 2η συνεχή χρονιά ο Αλέξης Μπατρακούλης, σύμφωνα με τον μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό για το Fitness, IDEA Health & Fitness Association.

Ο υπεύθυνος του τομέα Personal Training της GRAFTS από το 2007, διεκδικεί να γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος στον οποίο θα απονεμηθεί ο τίτλος του Personal Trainer of the Year κατά την τελετή έναρξης του 2018 IDEA World Convention, του μεγαλύτερου συνεδρίου για επαγγελματίες της Άσκησης παγκοσμίως, στις 28/6 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει ένα κοινό 14.000+ επαγγελματιών από 55 χώρες.

Ο Αλέξης έχει διανύσει μια εντυπωσιακή πολυετή καριέρα ως προσωπικός γυμναστής και εκπαιδευτής επαγγελματιών Άσκησης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 25 χώρες παγκοσμίως, και υπηρετεί πλέον ως διορισμένο μέλος σε Τεχνικές Επιτροπές Εμπειρογνωμόνων και Διεθνείς Ομάδες Εργασίας για το Fitness σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της EuropeActive, του American Council on Exercise (ACE) και του American College of Sports Medicine (ACSM).

Η παρουσία του Αλέξη Μπατρακούλη στο διεθνές βάθρο για 2η συνεχή χρονιά, αποτελεί μια σπουδαία στιγμή καταξίωσης για τον ίδιο, μια μεγάλη τιμή για τη GRAFTS και το ελληνικό Fitness, και ένα σημείο αναφοράς και έμπνευσης για τους νέους επαγγελματίες της Άσκησης!