
Yoga Teachers Meeting
Το Yoga Teachers Meeting αποτελεί την συνάντηση Δασκάλων Yoga με στόχο μέσα από την ιδιαίτερη θεματολογία που παρουσιάζεται κάθε χρόνο, να τους διαφοροποιήσει και να τους ενισχύσει γνωστικά, προσθέτοντας ένα ακόμη λιθαράκι στο μονοπάτι της Yoga που πιστά ακολουθούν.
Τρεις από τους καλύτερους καθηγητές Yoga της GRAFTS δημιούργησαν δυο εργαστήρια με σκοπό οι σύνεδροι να βιώσουν την εμπειρία, να μάθουν μέσα από τη διαδικασία, και να εμπλουτίσουν τα μαθήματά τους με νέες ιδέες.
Το πρώτο Workshop θα ασχοληθεί με νεαρούς αθλητές και το πώς μπορούν μέσω της Yoga να δράσουν αποτελεσματικά στις ανισορροπίες που η σωματική άσκηση δημιουργεί. Partner Yoga Vol II στη συνέχεια, ως ακολουθία του αντίστοιχου περσινού workshop, οι δύο συν-ασκούμενοι θα αυξηθούν σε τρεις, και στο τέλος σε μια ομάδα, με απώτερο σκοπό να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον.