Επίσημη Συνεργασία GRAFTS Hellas και IWI Ουγγαρίας

Επίσημη Συνεργασία και Αδελφοποίηση (Affiliate Partnership) των Εκπαιδευτικών Οργανισμών Fitness της GRAFTS (Ελλάδα) και της IWI (Ουγγαρία)

Αγαπητοί Φίλοι, Απόφοιτοι και Σπουδαστές,

είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας και αδελφοποίησης της GRAFTS με τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Πάροχο Fitness της Ουγγαρίας International Wellness Institute (IWI).

Η συμφωνία υπεγράφη από τους Προέδρους των δυο Διαπιστευμένων (Accredited) από την EHFA Εκπαιδευτικών Πάροχων κ. Πραντσίδη Χρήστο από την πλευρά της GRAFTS και Dr. Laszlo Zopcsak από την πλευρά της IWI στις 15 Δεκεμβρίου 2013.

Affiliate Partnership between Grafts Hellas and International Wellness Institute

Η προσέγγιση των δυο πλευρών ξεκίνησε στις εργασίες του 22ου International Health & Fitness Congress 2013 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 05 έως και 07 Απριλίου 2013, ενώ προσύμφωνο συνεργασίας υπογράφηκε στις εργασίες του 4th International Standards Meeting (ISM) στη Βουδαπέστη όπου η GRAFTS εκπροσωπήθηκε από τον Αλέξη Μπατρακούλη, Μέλος του Standards Council της European Health & Fitness Association (EHFA).

4th International Standards Meeting in Fitness, Budapest 2013

Πεπεισμένοι ότι η συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα και για τους δυο εκπαιδευτικούς παρόχους αλλά και για τους Σπουδαστές τους πολύ περισσότερο, δήλωσαν οι Πρόεδροι και των δυο φορέων. Ο Dr. Laszlo Zopcsak επιπρόσθετα ανέφερε ότι τέτοιες προσπάθειες ωφελούν όχι μόνο τις εμπλεκόμενες πλευρές αλλά και το Ευρωπαϊκό Fitness αξιολογώντας γενικότερα το εγχείρημα από τη Θέση του Προέδρου της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Fitness – Hungarian Health & Fitness Association (MFESZ) αλλά και του μέλους του Standards Council της European Health & Fitness Association (EHFA).

IWI - International Wellness Institute Logo
 Dr. Laszlo Zopcsak - Πρόεδρος της IWI
Dr. Laszlo Zopcsak - Πρόεδρος της IWI

Η International Wellness Institute (www.iwi.hu) είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός πάροχος Fitness στην Ουγγαρία και στην Κεντρική Ευρώπη, και διαπιστευμένος (Accredited) από την European Health & Fitness Association (EHFA). Ιδρύθηκε το 2000, από τον Δρ.Laszlo Zopcsak (PhD). Σήμερα η IWI παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα στα αντικείμενα του Personal Training, Exercise to Music, Pilates, Yoga, Functional Training, Fitness & Spa Management. Η αποστολή της είναι να παρέχει στην αγορά του Fitness επαγγελματίες άσκησης και υγείας υψηλής ποιότητας που να μπορούν μέσα από τη δραστηριότητα τους να συνεισφέρουν στην προαγωγή της υγείας και του Fitness σε ολόκληρη τη Ευρωπαϊκή Ένωση.


Βασικός άξονας της αδελφοποίησης των δυο εκπαιδευτικών πάροχων GRAFTS & IWI αποτελεί η συνεργασία στον εκπαιδευτικό τομέα με στόχο τη ανταλλαγή απόψεων και θέσεων (εκπαιδευτικής ύλης – εκπαιδευτικών συστημάτων – εκπαιδευτικού προσωπικού) με βάσει τα πρότυπα της EHFA (Standards) για τη βελτίωση της παροχής των συνολικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών τους  προς τους Σπουδαστές τους.


Η συνεργασία θα επεκταθεί στην ανταλλαγή καθηγητών (Presenters) στα επίσημα Συνέδρια σε Ελλάδα και Ουγγαρία, κοινή διοργάνωση events, αλλά και στην επαγγελματική υποστήριξη αποφοίτων και σπουδαστών στις δυο χώρες.


Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει άλλο ένα μικρό βήμα προς την άνοδο του Ελληνικού Fitness και την αναγνώριση του σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.


Με εκτίμηση,
GRAFTS HELLAS

Δυναμικά πάντα πρώτοι στην Ευρώπη!