Δυνατότητα παροχής EQF level 6 από την EuropeActive

Η GRAFTS HELLAS κάνει πάλι ένα βήμα μπροστά, δείχνοντας το δρόμο στην εξέλιξη και την καινοτομία

Αγαπητοί Φίλοι, Απόφοιτοι, Σπουδαστές,

είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η GRAFTS HELLAS ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία τη διαδικασία εγγραφής των Aποφοίτων της κατόχων τίτλων BSc στο Επίπεδο 6 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF) στον τομέα του Fitness από τις 12/04/2016. Πλέον παρέχεται από την EuropeActive η δυνατότητα στους Αποφοίτους ΤΕΦΑΑ κατοχής της πιστοποίησης του Advanced Health & Exercise Specialist - EQF Level 6 στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μητρώου Επαγγελματιών Άσκησης (EREPS).

Όσοι έχουν εγγραφεί στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών Άσκησης (EREPS) και είναι κάτοχοι τίτλου BSc μπορούν να επικοινωνήσουν ώστε να προχωρήσουν στην αναβάθμισή τους στο ανώτερο EQF Level 6, που δίνεται αυτή τη στιγμή από την EuropeActive σε Πανευρωπαϊκό Επίπεδο.

Στο σημείο αυτό καλούμε για άλλη μια φορά όλους τους Αποφοίτους μας όλων των ετών, που δεν έχουν εγγραφεί στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών Άσκησης (EREPS) να επικοινωνήσουν με τη GRAFTS και να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής στο επιπέδο που αντιστοιχούν τα πιστοποιητικά τους.

GRAFTS HELLAS,
Δυναμικά πάντα πρώτοι στην Ευρώπη!